Let op! In de kerstvakantie zijn niet al onze bloemisten alle dagen geopend.

Bloemetje Bezorgen Heerenveen
Dagverse bloemen bezorgd door je lokale bloemist in Heerenveen en wijde omgeving.
Voor 13:00 besteld, zelfde middag geleverd (ma-za)
Lage bezorgkosten (€5,95)

7 dagen
versgarantie​

Gratis kaartje met persoonlijke boodschap​

Niet goed
= geld terug​

Populairste boeketten

De voordelen

Hulp nodig?

Betaal veilig

Voor elke gelegenheid

Bloemen bezorgen in Heerenveen? Bestel bij je lokale bloemist

Een mooi boeket rozen, een opvallend veldboeket of toch een bos bloemen die past bij het jaargetijde? Wat je ook kiest: laat je bloemen bezorgen in Heerenveen door je bloemist van Bloemetje Bezorgen Heerenveen. Wij kennen de omgeving, staan voor kwaliteit en gaan graag voor jou aan de slag.

Lokale bloemist in Heerenveen met ervaring

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Heerenveen is Volberda Flowerfarm. Remco Volberda is al decennia lang actief als bloemist. Met zijn ervaring en zijn team is hij in staat om de mooiste boeketten voor je te maken. En dat doen ze vanuit Heerenveen voor een groot gedeelte van Friesland.

Bloemetje Bezorgen is het bedrijf van mij, Jeroen Kuiper. Ik werk in diverse plekken samen met lokale bloemisten. Zij kennen de regio, leveren kwaliteit en zijn gepassioneerd. Ik zorg ervoor dat ze ook online goed zichtbaar zijn. Ben je benieuwd of we ook bij jou bezorgen? Doe dan de postcodecheck.

Waarom bloemen bezorgen in Heerenveen?

Bij ons bestellen, waarom zou je dat doen als je bloemen wilt laten bezorgen in Heerenveen? Een goede vraag, waar we je graag antwoord op geven. Wanneer je iemand wilt verrassen, maar niet in staat bent om er heen te gaan. Je woont bijvoorbeeld in Limburg en wilt een familielid verrassen. Dat kunnen wij voor je doen. We hebben de mooiste dagverse bloemen in ons assortiment, daar kun je van uitgaan en mag je van ons verwachten.

Zeven dagen vers garantie

Wij vinden dat jij of de ontvanger minimaal een week van de bloemen moet kunnen genieten. Bij de inkoop zorgen we dat we verse bloemen halen, waarvan we zeker weten dat ze dit kunnen. Daarom kunnen wij je een zeven dagen vers garantie aanbieden. Dat doet niets af aan de wettelijke garantie. Mocht er in die periode iets gebeuren, neem dan contact met ons op. Dan kunnen we kijken naar een passende oplossing.

Hoe bloemen bestellen in Heerenveen?

Je wilt nu graag gaan bestellen bij Bloemetje Bezorgen Heerenveen, maar je weet nog niet zo goed hoe het werkt. Geen probleem, dat leggen we hieronder kort en beknopt uit. Wanneer je door ons assortiment scrollt, zie je diverse boeketten. Kies degene waarvan jij het meest blij wordt en klik erop. Je kunt kiezen uit drie formaten: klein, middel of groot. In de meeste gevallen verandert de foto ook mee, zodat je de verschillen kunt zien. Geef ook aan of, en zo ja welke, tekst op het kaartje moet komen te staan. We doen dit handgeschreven, zodat het heel persoonlijk aanvoelt. Daarna kun je nog een bijpassende vaas kiezen voordat je naar het afrekenproces gaat.

In dit scherm geef je aan wie de besteller is (jij dus), en wie de bloemen zou moeten ontvangen. Geef ook goed aan op welke dag dit moet gebeuren. Daarna is het een kwestie van het betalen van de bestelling en wij krijgen een melding dat je besteld hebt. Dat is het moment dat wij voor je aan de slag gaan. Als de bloemen bezorgd zijn, geven we je ook een melding per mail dat we dit gedaan. Hebben. Zo weet je zeker dat je bloemen zijn aangekomen.

Wil je weten of we ook bij jou bezorgen? Doe dan de postcodecheck.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1693 reviews.