Aansluiten als bloemist bij Bloemetje Bezorgen?

Je hebt een prachtige winkel vol met verse bloemen, de klanten die binnenkomen zijn enthousiast, maar je wilt verder groeien. Meer mensen bereiken, bijvoorbeeld online. Maar daar ontbreekt er iets: via je website komen er nauwelijks bestellingen binnen. Hartstikke zonde, want je weet dat er nog veel meer mensen blij gemaakt kunnen worden met jouw bloemen. Bloemetje Bezorgen helpt je hierbij.

Bloemetje Bezorgen?

Ja, Bloemetje Bezorgen. Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik ben begin 2020 gestart met Bloemetje Bezorgen, nog net voor de coronacrisis. Ik zag dat bloemisten het lastig hebben met het vasthouden van klanten. Ja, er komen nog heel veel mensen naar de winkels, maar er bestellen steeds meer mensen online. En die groep kunnen veel bloemisten niet goed bedienen. Er is geen goede website of ze sluiten aan bij een organisatie waarbij ze beperkt worden door de creativiteit. Onze missie met Bloemetje Bezorgen is om lokale bloemisten beter zichtbaar te maken en het ouderwetse vakmanschap te promoten.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een groep van lokale bloemisten die elkaar versterken om online beter zichtbaar te worden. In iedere (grote) stad zijn we gevestigd met een lokale bloemist. Eentje, zodat de klant weet bij wie hij koopt. Voor jou als bloemist is het helder, alle bestellingen voor die stad komen bij jou terecht.

Dat lukt ons aardig. In nog geen twee jaar tijd bestellen duizenden mensen hun bloemen bij ons. En we willen graag doorgroeien, misschien wel met jou.

Leuk verhaal, maar hoe werkt het?

Heel simpel. Wij zorgen ervoor dat mensen naar onze webshop(s) gaan en een mooi boeket uitkiezen. Vervolgens is het aan de bloemist om het boeket te maken en te bezorgen. Het is dus wel handig als je zelf kunt bezorgen of een bezorgservice hebt die dit voor je kan uitvoeren.

Het technische verhaal nemen wij voor onze rekening, net als de marketing. Uiteraard doen we veel zaken in overleg, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Waar moet ik aan voldoen als bloemist?

Wij bij Bloemetje Bezorgen vinden het belangrijk dat jij een lokale bloemist bent met passie voor het vak. Je hebt al een bedrijf waar je trots op bent, met goede reviews van klanten. Daarnaast bezorg je zelf de bloemen of heb je een partij die dit voor je kan doen. Ook duurzaamheid vind je belangrijk. Je hoeft geen certificaat barometer duurzame bloemist te hebben, maar je houdt in je werkwijze wel rekening met het milieu.

Klinkt goed, waar kan ik tekenen?

Fijn dat je enthousiast bent, maar zo snel gaat dat ook weer niet. We willen graag eerst met je kennismaken om te kijken of er een klik is en of je past binnen onze filosofie. Daarom vragen we je om het contactformulier in te vullen, dan nemen we contact met je op.

Kennis maken?

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2521 reviews.