Rozen

Rozen: je ziet ze met grote regelmaat. Met Valentijnsdag, huwelijken en andere heugelijke jubilea. Het symbool van de liefde kun je snel en eenvoudig bestellen en laten bezorgen via Bloemetje Bezorgen.

Filter op prijs
De voordelen
Bestseller
rode rozen 30
Rode Rozen
Vanaf: 35,00
Bestseller
Stijlvol Wit XL
Stijlvol Wit
Vanaf: 31,95
Bestseller
Rozen Roze
Roze Rozen
Vanaf: 35,00
Bestseller
Rozen Wit
Witte Rozen
Vanaf: 35,00

Rozen bezorgen: maar waar komen ze vandaan?

Het bestaan van rozen is al eeuwenoud. In de oudheid vond het telen plaats in China en Afrika, gedaan door de Egyptenaren, Grieken en Romeinen. Vroeger werden paleizen en tempels er mee versierd. In Nederland werd er halverwege de zestiende eeuw voor het eerst gesproken over rozen. In al die jaren zijn er inmiddels honderden verschillende soorten rozen ontdekt en gekweekt. Tegenwoordig worden rozen vooral gebruikt om elkaar de liefde te verklaren. Zie hier ons assortiment rozen die we op Valentijnsdag bezorgen. Rozen zijn dus echte Valentijnsdag bloemen. Maar ook voor bijvoorbeeld een huwelijksdag, verjaardag of een andere speciale gebeurtenis waarbij je iemand wilt verrassen.

Bloemetje Bezorgen: waarom rozen hier bestellen

Rozen bestel je natuurlijk bij Bloemetje Bezorgen. Dat vinden wij logisch, maar jij misschien nog niet. Daarom vertellen we je graag meer over onszelf. Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik ben de oprichter van Bloemetje Bezorgen. Het is mijn doel om bloemisten te helpen zichtbaarder te worden. Ook wil ik het voor jou gemakkelijker maken om bloemen online te bestellen. Daarom werk ik samen met de lokale bloemist. Echte vakmensen die niets liever doen dan jou blij maken met mooie rozen of een mooi boeket.

We bezorgen bloemen in heel Nederland, dankzij de samenwerking met vele lokale bloemisten. Hierdoor kunnen we je ook garanderen dat de bloemen lang vers blijven (hint naar de tekst hieronder ;-) ).

Gegarandeerd zeven dagen vers

We vertellen je graag meer over waarom je jouw rozen hier zou moeten bestellen. We zorgen er namelijk voor dat we de beste kwaliteit bloemen inkopen. Daarvoor kopen de bloemisten scherp in. Bij het inkopen letten we op diverse zaken, zoals de dikte van de steel. Dat bepaalt namelijk hoe lang de bloemen vers zijn. Omdat we hier scherp op zijn, kunnen wij gegarandeerd zeggen dat onze bloemen zeven dagen vers blijven. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Voor 13 uur besteld, is dezelfde dag in huis

Het kan natuurlijk voorkomen dat je vergeten bent om jouw geliefde te verrassen met rozen. Of nog erger, dat je bijvoorbeeld jouw trouwdag vergeten bent. Niet getreurd, Bloemetje Bezorgen schiet je te hulp. We kunnen namelijk vandaag nog je bloemen bezorgen, mits je voor 13 uur hebt besteld (maandag tot en met zaterdag). In dat geval kunnen onze bezorgers nog dezelfde middag en op tijd bij je zijn (of op het door jou opgegeven adres).

We hebben een eigen bezorgdienst en zij kennen de weg. Je boeket komt gegarandeerd aan op de plaats van bestemming. Heb je nog een vraag over het bestelproces, bezorgen of een andere brandende vraag? Of is er onverhoopt toch iets niet helemaal goed gegaan? We staan je graag te woord. Je kunt met ons contact opnemen per e-mail of je kunt bellen.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2481 reviews.