Bloemen bezorgen Valentijnsdag

Laat de romantiek bloeien op 14 februari, Valentijnsdag, met bloemen van Bloemetje Bezorgen. Bezorgen wij bloemen op Valentijnsdag? Jazeker, want onze vakkundige en lokale bloemisten werken graag mee aan het verspreiden van de liefde. Woon je ver weg van je Valentijn, dan is het versturen van bloemen ideaal. En als je geliefde gewoon thuis is, verras hem of haar dan eens met een mooi boeket of een bos rode rozen.

Filter op prijs
De voordelen
Bestseller
Bestseller
Veldboeket_Evy_XL
Veldboeket Evy
Vanaf: 22,95
Bestseller
Zonnestraal
Zonnestraal
Vanaf: 21,95
Bestseller
Veldboeket Claudia Groot
Veldboeket Claudia
Vanaf: 18,95
Bestseller
Liefdevol_Roze_XL
Liefdevol Roze
Vanaf: 28,95
Bestseller
las-vegas_XL
Las Vegas
Vanaf: 26,95
Bestseller
rode rozen 30
Rode Rozen
Vanaf: 35,00
Bestseller
Liefdevol_Voorjaarsboeket_XL
Liefdevol Voorjaarsboeket
Vanaf: 23,95
Bestseller
Romantische Herfst XL
Romantisch Valentijn
Vanaf: 28,95
Bestseller
Pink_Paradise_XL
Pink Paradise
Vanaf: 21,95
Bestseller
charming-sunshine
Charming Sunshine
Vanaf: 27,95
Bestseller
Rozen Roze
Roze Rozen
Vanaf: 35,00
Bestseller
Rozen Wit
Witte Rozen
Vanaf: 35,00

Anoniem bloemen versturen op Valentijnsdag

Ben je stiekem verliefd op iemand en wil je dat laten blijken? Stuur dan een bloemetje. Het anoniem versturen van bloemen kan je snel en eenvoudig doen via Bloemetje Bezorgen. De ontvanger ziet namelijk alleen de tekst op het kaartje. Wil je niet dat jouw Valentijn weet wie de bloemen heeft verstuurd? Zet er dan geen naam op, zo simpel is het.

Welke bloemen geef je voor Valentijnsdag?

Gaan we door met een belangrijke vraag, want welke bloemen kies je nou? Waar let je op als een een boeket gaat kopen? We hebben een gevarieerd assortiment aan boeketten waaruit je kunt kiezen. Houdt je Valentijn van veldboeketten? Dit zijn bloemen die variëren in hoogte en er weelderig uitzien. Of is hij of zij meer van een traditioneel boeket? Denk dan eens aan bijvoorbeeld Las Vegas.
Maar de all-time klassieker met Valentijn zijn natuurlijk rozen.

Rozen bestellen voor Valentijnsdag

De bloem die het beste past bij Valentijnsdag is natuurlijk de roos. Die is er in verschillende kleuren:
  • Rood: symbool voor liefde en respect.
  • Wit: symbool voor echte liefde, puurheid, waardigheid en reinheid.
  • Roze: symbool voor geluk, dankbaarheid en zuiverheid.
  • Oranje. Symbool voor verlangen, waardering en sympathie.
  • Geel: symbool voor intieme vriendschap en verbondenheid.
Uiteraard past de rode het beste bij Valentijnsdag, maar als je voor een andere kleur zou willen gaan kan dat natuurlijk ook.
Je kunt ervoor kiezen een mooi kaartje en een bijpassende vaas te selecteren.

Valentijnsdagboeket bezorgen

Lees je dit op Valentijnsdag en wil je nog gauw jouw geliefde blij maken? We bezorgen nog dezelfde dag als je voor 13 uur bestelt (maandag tot en met zaterdag). We hanteren ook een zeven dagen vers garantie. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Dit doen we omdat we extra scherp zijn op de kwaliteit tijdens het inkopen. Dus je kunt er vanuit gaan dat de bloemen er fantastisch uitzien en jij en je partner een fantastische Valentijnsdag hebben.

Wanneer is het Valentijnsdag

De geschiedenisboeken vertellen dat 14 februari samenvalt met de feestdag van twee Christelijke martelaren die Valentinus heetten. Maar die hebben eigenlijk helemaal niets te maken met de feestdag die Valentijnsdag vandaag de dag is haha. Valentijnsdag is in de twintigste eeuw vanuit de Verenigde Staten overgewaaid naar Nederland. Hier is het sinds midden jaren negentig behoorlijk populair. Nog altijd besteedt een flink deel van de bevolking aandacht aan Valentijn.

Voordat het commercieel werd, was Valentijnsdag een vruchtbaarheidsfeest. In de middeleeuwen, in de achttiende eeuw, werd geopperd om het feest Lupercalia, op 14 februari te vieren. Het was oorspronkelijk een Romeins vruchtbaarheidsfeest dat op de 15e werd gevierd ter ere van Juno, de Romeinse beschermgodin van de vrouw en huwelijk, en Pan, de god van de natuur.

Van die oorspronkelijke gedachte is Valentijnsdag tegenwoordig geëvolueerd in een dag waarop je jouw geliefde eens flink wilt verrassen. Dat doe je met een presentje, een mooie bos bloemen bijvoorbeeld.

Bloemetje Bezorgen: jouw lokale bloemist

Waarom bij ons bestellen? Als je een voorstander bent van lokaal bestellen, dan geven we je voldoende argumenten 😉. Bloemetje Bezorgen is mijn initiatief, mijn naam is Jeroen Kuiper. Ik help lokale vakmensen door online zichtbaar te zijn. Zodat bloemisten bezig kunnen met hun passie: mooie boeketten maken voor Valentijnsdag en andere gelegenheden. En jij kunt bloemen versturen, waarbij je verzekerd bent van kwaliteit.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2521 reviews.