Rouwboeketten

De geboorte van een kind, een verjaardag of een bruiloften: veel vrolijke gebeurtenissen vragen om bloemen. Helaas zijn er ook mindere kanten aan het leven, zoals het overlijden van mensen die jou dierbaar zijn. Bloemen helpen bij het op een passende manier afscheid nemen van een dierbare. Bij Bloemetje Bezorgen staan wij klaar om jou de mooiste rouwboeketten en rouwbloemen te bieden.

Filter op prijs
De voordelen
Bestseller
legboeket felrood
Rouwboeket Felrood
Vanaf: 28,50
Bestseller
Dicht hart rozen
Dicht Hart Rozen
Vanaf: 149,00
Bestseller
Rouwstuk Roze Blauw Wit
Rouwstuk Roze Blauw Wit
Vanaf: 124,50
Bestseller
rouwstuk-roze-paars-wit
Rouwstuk Roze Paars Wit
Vanaf: 139,50
Bestseller
geel rouwstuk
Geel Rouwstuk
Vanaf: 95,00
Bestseller
Rouwstuk Gemixt
Rouwstuk Gemixt
Vanaf: 109,50
Bestseller
Rouwstuk Rood Oranje
Rouwstuk Rood Oranje
Vanaf: 89,50
Bestseller
Ovaal Rode Rouwstuk
Ovaal Rode Rouwstuk
Vanaf: 89,50
Bestseller
Rouwstuk Rood Wit
Rouwstuk Rood Wit
Vanaf: 125,00
Bestseller
Bont rouwarrangement
Bont Rouwarrangement
Vanaf: 124,50
Bestseller
Rouwstuk Open Hart
Rouwstuk Open Hart
Vanaf: 139,99
Bestseller
Rouwstuk Bonte Kleuren
Rouwstuk Bonte Kleuren
Vanaf: 124,50

Het is moeilijk om afscheid te nemen. Je wilt het liever niet, maar het moet op zo’n moment toch. Met bloemen kun je laten zien wat deze persoon voor jou heeft betekent. Daarom hebben wij een assortiment rouwboeketten en rouwstukken waar je uit kunt kiezen. Uiteraard staan wij je bij met advies en eventuele vragen.

Rouwboeketten met de passende bloemen voor een waardig afscheid

Bij Bloemetje Bezorgen begrijpen we dat het kiezen van bloemen een belangrijk onderdeel is voor het afscheid nemen van een dierbare. Dit wil je op een respectvolle en troostrijke manier doen. Ons rouwwerk is met zorg samengesteld, gebruikmakend van bloemen die een diepe symboliek en betekenis dragen. We vertellen je meer over de belangrijkste bloemen die we gebruiken. Zodat jij de juiste keuze maakt.

Lelies worden vaak gebruikt in rouwboeketten of een rouwstuk. Hun pure witte kleur staat voor de herstelde onschuld van de ziel van de overledene. Rozen, vooral in wit of rood, symboliseren eeuwige liefde en respect. Chrysanten, die in veel culturen met de dood worden geassocieerd, bieden een boodschap van eerbied en herinnering.

Daarnaast kiezen we vaak voor anjers. Rode anjers uiten bewondering, witte anjers betekenen pure liefde en onschuld. Voor een vleugje sereniteit voegen we blauwe irissen toe, die hoop en geloof vertegenwoordigen.

Door deze bloemen te combineren, creëren we een passend geheel dat niet alleen de gevoelens van verlies en rouw weerspiegelt, maar ook een eerbetoon vormt aan het leven van de overledene.

Rouwbloemen bezorgd op de gewenste locatie

Vaak wil je het rouwboeket of rouwstuk laten bezorgen op een locatie waar de uitvaart plaatsvindt. Of het nou een kerk, begraafplaats of crematorium is: op iedere plek zorgen wij ervoor dat de rouwbloemen in perfecte staat aankomen. Het is daarvoor belangrijk om de bezorglocatie goed aan te geven tijdens het bestelproces.

Rouwwerk van Bloemetje Bezorgen

Het rouwwerk van Bloemetje Bezorgen wordt verzorgd door lokale vakbloemisten. Mensen met passie, die voor jou klaar staan. Op heel veel plekken in het land staan vakmensen voor je klaar. Bloemetje Bezorgen is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Bloemisten online zichtbaar te maken, dat is mijn doel. Daarnaast wil ik het voor jou zo eenvoudig mogelijk maken om bloemen te kopen via het internet.

Rouwboeketten zijn vaak bloemen die al aan het einde van hun levensduur zijn. Wij vinden dat belachelijk. Alsof het op dat moment niet meer uitmaakt hoe de kwaliteit van de bloemen is. Bij Bloemetje Bezorgen werken wij daarom met verse bloemen voor ons rouwwerk. Zodat het rouwboeket er tijdens de uitvaart nog steeds goed uitziet.

Kwaliteit staat voorop

Bij het inkopen van onze bloemen letten wij scherp op de kwaliteit. Van bloemen word je blij, maar dan moeten ze wel lang genoeg meegaan. Daarom kopen wij scherp in. We letten op diverse zaken, maar vooral op hoe de bloemen eruitzien. Hoe dik is de steel, hoe ruikt de bloem en hoever is ie in het bloeiproces? Belangrijke vragen die helpen om te bepalen of we deze bloemen willen verkopen. Daarbij staat altijd voorop dat we het beste willen voor onze klanten.

In ons assortiment hebben we vele bijzondere rouwboeketten die passen bij het afscheid nemen van een dierbare. Mocht je nog vragen hebben over het bestellen van een boeket, schroom dan niet om contact met ons op te nemen per mail of door te bellen.

Rouwwerk versgarantie

We hebben net al iets verteld over ons inkoopproces. Doordat we op kwaliteit selecteren, kunnen we ook kwaliteit beloven aan jou, onze klant. Daarom hanteren wij een zeven dagen vers garantie wat betreft rouwbloemen. Dat is echt iets waar je ons aan mag houden. Zijn de bloemen niet naar wens, omdat de bloemen al na twee dagen gaan hangen? Neem in dat geval contact met ons op, dan gaan we zoeken naar een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Voor 13 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis

Bloemetje Bezorgen zorgt ervoor dat je nog dezelfde dag een bloemetje bij iemand kunt laten bezorgen. We bezorgen door heel Nederland, dankzij ons netwerk van lokale bloemist. Bestel jij op doordeweekse dagen voor 13 uur, dan zorgen we ervoor dat de bloemen nog dezelfde dag worden bezorgd (maandag tot en met zaterdag). Let erop: bij rouwwerk kan dit anders zijn. Vaak hebben we daar meer tijd voor nodig. Is het wel een spoedgeval, neem dan contact met ons op.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2481 reviews.