Bloemetje Bezorgen Amersfoort
Dagverse bloemen bezorgd door je lokale bloemist in Amersfoort, Leusden en Nijkerk
Voor 13:00 besteld, zelfde middag geleverd (ma-za)
Lage bezorgkosten (€4,95)

7 dagen
versgarantie​

Gratis kaartje met persoonlijke boodschap​

Niet goed
= geld terug​

Populairste boeketten

De voordelen

Hulp nodig?

Betaal veilig

Voor elke gelegenheid

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”  

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast 

De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.  

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk. 

Bovenstaand voorbeeld is hoe het moet zijn. Je bestelt bloemen via internet en jij en degene voor wie het boeket is, worden helemaal blij van het eindresultaat. Dat is helaas niet altijd het geval. Zoek maar eens op internet en je vindt allerlei klachten. Over slechte kwaliteit, brutale bezorgers en bloemen die niet bezorgd worden. Zo willen wij bij Bloemetje Bezorgen Amersfoort absoluut niet werken. Ons team van gepassioneerde bloemisten houdt ervan om mensen blij te maken met de mooiste bloemen.  

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Amersfoort 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen Amersfoort. Fred Sewalt is de eigenaar van Amersflora, de bloemist achter deze website. Hij maakt met zijn team van Amersflora mensen blij met bloemen.

Fred Sewalt

Het was Valentijnsdag 1988, een bepalend moment. Bij de toenmalige kerk aan het Euterpeplein was een standplaats voor een bloemenzaak, Amersflora. Op die dag overleed de toenmalige eigenaar van de bloemenzaak na een verkeersongeluk. Ontzettend triest, vooral ook voor zijn gezin. Fred besloot ze te helpen. Hij werkte bij de KPN en ging parttime in de bloemenzaak werken. Nadat ze de zaken weer op orde kregen, heeft Fred de kans gekregen om de zaak over te nemen. Daarvoor al haalde hij mijn vakdiploma’s bloemen en planten 

Inmiddels zijn we ruim dertig jaar verder en nog altijd haalt Fred veel plezier uit het vak. Het team bestaat uit Marjan, Anne, Karin, Claudia, Serena, Jolanda en Kevin. Allemaal vakbekwaam. Ze staan je in de winkel graag bij met advies. We hebben in Amersfoort twee vestingen: aan het Euterpeplein en aan de Leusderweg. 

Bloemen voelen en ruiken

Wij hanteren bij Bloemetje Bezorgen Amersfoort een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we doen, omdat we uitermate kritisch zijn bij het inkopen van bloemen. Wij halen onze bloemen van de veiling in Ede. Een leuke en kwalitatief goede veiling, met drie klokken. Je moet bloemen voelen, ruiken en kijken. 

Bloemen selecteren wij op: 

  • Gewicht. Hoe zwaarder, hoe beter. 
  • Kleur. Hoe mooier te kleur, des te beter. 
  • Rijpheid. De bloemen moeten nog niet al te veel bloeien, zodat je er thuis of op kantoor langer van kunt genieten. 
  • Lengte. Tussen de 40 en 80 centimeter, voor het mooiste resultaat. 

Neem een kijkje in onze winkel


De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 3 reviews.