Bloemetje Bezorgen Groningen
Dagverse bloemen bezorgd door je lokale bloemist in Groningen en omgeving.
Voor 13:00 besteld, zelfde middag geleverd (ma-za)
Lage bezorgkosten (€4,95)

7 dagen
versgarantie​

Gratis kaartje met persoonlijke boodschap​

Niet goed
= geld terug​

Populairste boeketten

De voordelen

Hulp nodig?

Betaal veilig

Voor elke gelegenheid

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”  

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast 

De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.  

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk. 

Bovenstaand voorbeeld is hoe het moet zijn. Je bestelt bloemen via internet en jij en degene voor wie het boeket is, worden helemaal blij van het eindresultaat. Dat is helaas niet altijd het geval. Zoek maar eens op internet en je vindt allerlei klachten. Over slechte kwaliteit, brutale bezorgers en bloemen die niet bezorgd worden. Zo willen wij bij Bloemetje Bezorgen Groningen absoluut niet werken. Ons team van gepassioneerde bloemisten houdt ervan om mensen blij te maken met de mooiste bloemen.  

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Groningen 

Erik Siertsema en Claudia Venema zijn de eigenaren van Fiore di Acacia, de bloemist achter deze website. Ze maken met hun team mensen blij met bloemen. Claudia staat in de winkel, terwijl Erik de organisatorische kant voor zijn rekening neemt.

Claudia was al van jongs af aan enthousiast over het vak van bloemist. “Ik wist al vroeg dat ik dit vak in wilde. Ik heb jarenlang voor diverse bloemisten gewerkt, toen we de kans kregen om deze winkel over te nemen. Die kans hebben we met beide handen aangegrepen.”

“We zijn inmiddels ruim twaalf jaar verder, maar nog altijd ga ik met veel plezier aan het werk. Het is fijn om mensen te werken. Ik kan zeggen dat ik van mijn hobby mijn passie heb gemaakt.”

Bloemen voelen en ruiken

Wij hanteren bij Bloemetje Bezorgen Groningen een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we doen, omdat we uitermate kritisch zijn bij het inkopen van bloemen.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 3 reviews.