Bloemen bezorgen via je lokale bloemist in Leiderdorp
Dagverse bloemen bezorgd door je lokale bloemist in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest.
Bloemen bezorgen Leiden
Voor 13:00 besteld, zelfde middag geleverd (ma-za)
Lage bezorgkosten (€5,95)

7 dagen
versgarantie​

Gratis kaartje met persoonlijke boodschap​

Niet goed
= geld terug​

De voordelen

Hulp nodig?

Betaal veilig

Voor elke gelegenheid

Wanneer je bloemen wilt laten bezorgen in Leiderdorp, kies je natuurlijk voor een lokale bloemist. Dan ben je verzekerd van kwaliteit en weet je dat je er de lokale economie mee ondersteunt. Bij Bloemetje Bezorgen werken wij uitsluitend met lokale bloemisten. Je bent er dan ook zeker van dat we de mooiste bloemen hebben en die bezorgen we ook in Leiderdorp.

Waarom via ons bloemen bezorgen in Leiderdorp?

Dat doe je natuurlijk omdat je de mooiste bloemen wilt laten bezorgen in Leiderdorp. Door onze webshop kun je snel en eenvoudig navigeren. We hebben het bestelproces ook zo makkelijk mogelijk gemaakt. Net als bij de andere locaties van Bloemetje Bezorgen kun je in Leiderdorp snel en simpel bestellen. Je kiest het boeket wat je wilt hebben, maakt een keuze qua formaat en vult in of je een tekst op het kaartje wilt hebben. Daarna is het een kwestie van de gegevens invullen en de betaling afronden en het is gelukt. Dan gaan wij voor je aan de slag om het mooiste boeket te maken.

Bloemetje Bezorgen Leiderdorp

Chantal en Peter Bakx zijn de bloemisten achter Bloemetje Bezorgen Leiden. Met Corazon zijn ze al jaren actief en maken ze mensen blij met bloemen. Bloemetje Bezorgen is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ons doel is om lokale bloemisten goed zichtbaar te maken, zodat je bij een lokale specialist bestelt. En daarom bezorgen wij bloemen in Leiderdorp. We hebben voor iedere gelegenheid een uitgebreid assortiment. Denk aan bloemen met vrolijke kleuren voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of een geboorte. En ook voor een uitvaart hebben we de passende bloemen.

Zeven dagen vers garantie

We willen dat je blij wordt, als je via ons bloemen laat bezorgen in Leiderdorp. Daarom hanteren we een zeven dagen vers garantie. Dat betekent dat je bij ons terug mag komen als de bloemen niet minimaal een week mooi in de vaas staan. Daar mag je ons aan houden. Wel is het zo dat we verwachten dat je de bloemen netjes in het water hebt gezet en de stelen schuin hebt afgesneden, als die aanwijzingen zijn gegeven.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2471 reviews.