Bloemetje Bezorgen Eindhoven
Dagverse bloemen bezorgd door je lokale bloemist in Eindhoven, Geldrop en Valkenswaard.
Voor 13:00 besteld, zelfde middag geleverd (ma-za)
Lage bezorgkosten (€4,95)

7 dagen
versgarantie​

Gratis kaartje met persoonlijke boodschap​

Niet goed
= geld terug​

Populairste boeketten

De voordelen

Hulp nodig?

Betaal veilig

Voor elke gelegenheid

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”  

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast 

De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.  

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk. 

Bovenstaand voorbeeld is hoe het moet zijn. Je bestelt bloemen via internet en jij en degene voor wie het boeket is, worden helemaal blij van het eindresultaat. Dat is helaas niet altijd het geval. Zoek maar eens op internet en je vindt allerlei klachten. Over slechte kwaliteit, brutale bezorgers en bloemen die niet bezorgd worden. Zo willen wij bij Bloemetje Bezorgen Eindhoven absoluut niet werken. Ons team van gepassioneerde bloemisten houdt ervan om mensen blij te maken met de mooiste bloemen.  

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Eindhoven 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen Eindhoven. Rian van Kemenade is de eigenaresse van Bouquet Exclusief, de bloemist achter deze website. Zij maakt met haar team mensen blij met bloemen.

Rian is al jaren actief als bloemist. In de eerste jaren met haar eigen winkel. Die heeft ze echter gesloten, zodat ze zich volledig kon focussen op het maken van de mooiste bloemen en boeketten en het leveren aan particulieren en bedrijven. “Mijn passie voor bloemen deel ik graag met iedereen. En dat zie je terug in de boeketten die we maken.”

Bloemen voelen en ruiken

Wij hanteren bij Bloemetje Bezorgen Eindhoven een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we doen, omdat we uitermate kritisch zijn bij het inkopen van bloemen. 

Bloemen selecteren wij op: 

  • Gewicht. Hoe zwaarder, hoe beter. 
  • Kleur. Hoe mooier te kleur, des te beter. 
  • Rijpheid. De bloemen moeten nog niet al te veel bloeien, zodat je er thuis of op kantoor langer van kunt genieten. 
  • Lengte. Tussen de 40 en 80 centimeter, voor het mooiste resultaat. 
De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 3 reviews.