Verjaardag

Het is leuk om jarig te zijn. Tenminste, dat vinden we bij Bloemetje Bezorgen wel. Je verjaardag vieren wordt nog leuker als je bloemen krijgt. En laten wij nou net de mooiste verjaardagsbloemen in ons assortiment hebben. Zodat jij je familie of vrienden kunt verrassen met een mooi boeket om dat jaartje erbij te vieren.

Filter op prijs
De voordelen
Bestseller
Bestseller
Zoet_en_subtiel_XL
Zoet & Subtiel
Vanaf: 20,95
Bestseller
Bestseller
Kangoeroe Jack XL
Kangoeroe Jack
Vanaf: 24,95
Bestseller
Zonnestraal
Zonnestraal
Vanaf: 21,95
Bestseller
Bestseller
Corazon Groot
Corazon
Vanaf: 24,95
Bestseller
Liefdevol_Roze_XL
Liefdevol Roze
Vanaf: 28,95
Bestseller
las-vegas_XL
Las Vegas
Vanaf: 26,95
Bestseller
Elegant_paars_XL
Elegant Paars
Vanaf: 26,95
Bestseller
Sunshine_XL
Sunshine
Vanaf: 19,95
Bestseller
Touch_of_Love_XL
Touch of Love
Vanaf: 23,95
Bestseller
Kleurrijke_Explosie_XL
Kleurrijke Explosie
Vanaf: 23,95
Bestseller
Lentezon
Lentezon
Vanaf: 19,95
Bestseller
Pure Love
Pure Love
Vanaf: 23,95

Oude traditie

Verjaardagen zijn al heeeeeel oud. Al ver voor de jaartelling werd het gevierd. Al was dat natuurlijk lastiger in een tijd zonder kalender. Daarom werd er toen bij het wisselen van seizoenen bij stilgestaan. Zo vierden de Grieken de verjaardagen van de goden die ze vereerden. De Romeinen zijn de eersten die daadwerkelijk ook de verjaardag van de gewone man vierden. De verjaardag van de vrouw werd pas in de twaalfde eeuw voor het eerst gevierd.

Het team van Bloemetje Bezorgen

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website van Bloemetje Bezorgen. Het is mijn doel om jou te helpen aan de mooiste bloemen. Daarom zorg ik ervoor dat bloemisten met kwaliteitsproducten online beter gevonden worden. We zitten met bloemisten door het hele land. We gaan graag voor je aan de slag, om de verjaardag nog specialer te maken.

Ons team van vakbloemisten weet welke bloemen het goed zullen doen en adviseren jou er graag over. Het beste kun je kijken naar het assortiment op deze pagina. Echt, er zitten bijzondere boeketten tussen waar de jarige echt van zal genieten. Mocht je nou nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen per mail of door te bellen.

Gegarandeerd verse bloemen

Bij de inkoop van onze bloemen zijn wij scherp op de kwaliteit. Daarom kopen we in bij betrouwbare partners of op de veiling, waardoor we zeker zijn van de mooiste bloemen. We hanteren daarom een zeven dagen vers garantie. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Voor 13 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis

Ben je nou vergeten dat vandaag jouw geliefde, collega of andere dierbare jarig is? Help! Maar je hoeft je geen zorgen te maken, want wij zijn er. Bloemetje Bezorgen zorgt ervoor dat je alsnog op tijd een boeket kan kopen en het bloemetje bij iemand laat bezorgen. Bestel jij voor 13 uur, dan zorgen we ervoor dat de bloemen nog dezelfde dag worden bezorgd (maandag tot en met zaterdag).

Zoals je kunt zien, zijn de kleuren van onze bloemen vrolijk. Geel, oranje, rood of blauw: ze spatten werkelijk van het scherm af. Zie je een mooi boeket bloemen op onze website? Voeg deze dan toe aan je winkelmandje en geef je eventuele extra wensen aan. Dat kan bijvoorbeeld een kaartje met opschrift zijn of een extra feestelijke verpakking, maar ook een specifiek tijdstip van bezorging. Wij zorgen ervoor dat de verjaardag extra leuk wordt dankzij onze bloemen.

Zit er desondanks geen fijn boeket voor je tussen? We hebben nog diverse andere bloemen in ons complete assortiment.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2481 reviews.