15 april = Secretaressedag. Verras je secretaresse, officemanager of je Personal Assistent met een bos bloemen.

Valentijnsactie: hartverwarmende reacties

Valentijnsdagactie 2021

Valentijnsdag ligt inmiddels een paar dagen achter ons. Tijd om even terug te blikken, want het was een bijzondere periode voor Bloemetje Bezorgen. Onze eerste Valentijn en die vierden we met een speciale actie.

Mensen konden hun Valentijn verrassen met een mooi Valentijnsboeket. Het enige wat ze hiervoor moesten doen was opgeven waarom hun geliefde het boeket verdiende. We kregen vele tientallen reacties binnen en die waren stuk voor stuk hartverwarmend.

Mensen die hun partner roemen om hun doorzettingsvermogen na een trieste gebeurtenis. Hun partner heeft ze er bovenop gebracht nadat ze bijvoorbeeld in de financiƫle problemen zaten. Of ouders die hun zoon of dochter een hart onder de riem willen steken, omdat ze het zwaar hebben met zieken in het gezin. Het doet je beseffen hoe belangrijk het is om vaker naar elkaar om te kijken en elkaar even te verrassen met iets leuks. Of dat nou bloemen zijn of een ander gebaar.

Na loting, wel zo eerlijk, is het boeket gegaan naar Cor in Zwolle. Ook hij wilde zijn vrouw, werkzaam in het onderwijs, een hart onder de riem steken. Met dit boeket is dat vast en zeker gelukt.

Valentijnsboeket

Delen:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email
Share on linkedin
Share on twitter

Bloemen laten bezorgen?

Bloemetje Bezorgen is een club van bloemisten die groeiende is. We bezorgen op dit moment nog niet in heel Nederland. Wil je weten of we bezorgen op de door jou gewenste postcode? Doe dan de postcode-check. Als we bezorgen op de door jou ingevoerde postcode, sturen we je gelijk door naar de juiste webshop om je bestelling te plaatsen.

 

Blijf op de hoogte van ons avontuur, acties en kortingen

Er is iets mis gegaan, probeer het later opnieuw
Je bent nu ingeschreven

Bloemen laten bezorgen?

Wil je weten of we bezorgen op de door jou gewenste postcode? Doe dan de postcode-check.

Volg ons op Facebook