Valentijnsactie: hartverwarmende reacties

Valentijnsdagactie

Valentijnsdag ligt inmiddels een paar dagen achter ons. Tijd om even terug te blikken, want het was een bijzondere periode voor Bloemetje Bezorgen. Onze eerste Valentijn en die vierden we met een speciale actie.

Mensen konden hun Valentijn verrassen met een mooi Valentijnsboeket. Het enige wat ze hiervoor moesten doen was opgeven waarom hun geliefde het boeket verdiende. We kregen vele tientallen reacties binnen en die waren stuk voor stuk hartverwarmend.

Mensen die hun partner roemen om hun doorzettingsvermogen na een trieste gebeurtenis. Hun partner heeft ze er bovenop gebracht nadat ze bijvoorbeeld in de financiële problemen zaten. Of ouders die hun zoon of dochter een hart onder de riem willen steken, omdat ze het zwaar hebben met zieken in het gezin. Het doet je beseffen hoe belangrijk het is om vaker naar elkaar om te kijken en elkaar even te verrassen met iets leuks. Of dat nou bloemen zijn of een ander gebaar.

Na loting, wel zo eerlijk, is het boeket gegaan naar Cor in Zwolle. Ook hij wilde zijn vrouw, werkzaam in het onderwijs, een hart onder de riem steken. Met dit boeket is dat vast en zeker gelukt.

Valentijnsboeket

Delen:

Blijf op de hoogte van ons avontuur, acties en kortingen

Volg ons op Facebook

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2471 reviews.