Sparen met Bloemetje Bezorgen en Piggy

Wist je dat je met Bloemetje Bezorgen ook kunt sparen voor mooie acties, kortingen en artikelen? We werken hiervoor samen met Piggy. Hoe het precies werkt, leggen we hieronder uit.

Wat is Piggy?

Met Piggy kun je bij Bloemetje Bezorgen punten sparen. Het doel is om jou als klant te belonen voor je loyaliteit. Via de app of de Piggy spaarkaart kun je bij meer dan 3500 locaties in Nederland terecht om punten te sparen.

Spaar ik automatisch punten, of moet ik me voor het programma aanmelden?

Je spaart niet automatisch voor punten. Om mee te kunnen doen aan ons spaarprogramma, moet je aanvinken dat je mee wilt doen. Dit doe je door bij het Piggy-logo je aan te melden voor ons spaarprogramma op de laatste pagina van het betaalproces.

Hoeveel spaarpunten verdien ik met mijn bestelling?

Per bestede euro aan het boeket, ontvang je 1 punt. Bezorgkosten tellen niet mee.

Waar kan ik mijn spaarpunten inwisselen?

Je kunt de spaarpunten online inleveren bij Bloemetje Bezorgen. Het is niet mogelijk om punten van andere partijen bij ons in te leveren of je Bloemetje Bezorgen-punten elders in te leveren (ook niet bij de aangesloten bloemenwinkels).

Hoeveel spaarpunten heb ik nodig om iets uit te kunnen zoeken?

We houden een actueel overzicht bij waarvoor je kunt sparen.

100 punten = Kniptang

200 punten = Vaas

250 punten = cadeaukaart 25 euro

500 punten = boeket t.w.v. 50 euro

Hoelang blijven mijn punten geldig?

In principe zijn je gespaarde punten onbeperkt houdbaar. Wanneer de samenwerking tussen Bloemetje Bezorgen en Piggy onverhoopt eindigt, vervallen alle punten. Hierover word je dan bijtijds geïnformeerd.

Hoe lever ik mijn spaarpunten in?

De spaarpunten kun je inleveren via de Piggy app.

Hoe zit het met mijn privacy?

De persoonsgegevens die gevraagd worden, worden gebruikt door Bloemetje Bezorgen en Piggy. Meer details over de privacy policy van Piggy vind je hier.