Secretaressedag

De derde donderdag van april komt er weer aan en dat betekent: Secretaressedag. Het is de dag om jouw persoonlijke assistent, officemanager of je Personal Assistent (misschien tegenwoordig wel Virtual Assistant) eens fijn te verrassen. Als bedankje voor de niet aflatende steun. Dat doe je natuurlijk met een mooie bos bloemen van Bloemetje Bezorgen.

Verras je Secretaressedag met een mooi boeket!

Waarom Secretaressedag vieren?

Het is een Amerikaans initiatief, dat we sinds 1989 ook in Nederland vieren. En niet zonder reden. Het is de dag waarop degene die de telefoon opneemt, de agenda beheert en allerlei taken voor jou uit handen neemt, zelf een keer in de schijnwerpers staat. Het is een bijzonder moment, want jij en je secretaresse (m/v) werken intensief samen. Lief en leed wordt vaak gedeeld. Dit is een mooi moment om daar eens extra bij stil te staan. Met bloemen. Want bloemen zeggen alles. Een mooie blijk van waardering. Een bedankje voor de tomeloze inzet.

Met bloemen. Want bloemen zeggen alles. Een mooie blijk van waardering. Een bedankje voor de tomeloze inzet.

Speciaal voor Secretaressedag maken wij een bijzonder verrassingsboeket. En dat is niet alleen een verrassing voor je secretaresse, maar ook voor jou. We kiezen voor de mooiste bloemen uit het seizoen die op het moment beschikbaar zijn. En wil je dat hij of zij liever zelf een keuze maakt? Dat kan natuurlijk ook: we hebben daarvoor onze speciale Bloemetje Bezorgen Cadeaukaart.

Waarom bestellen bij Bloemetje Bezorgen?

Vind jouw lokale bloemist

Bloemetje Bezorgen is een club van bloemisten die groeiende is. We bezorgen op dit moment nog niet in heel Nederland. Wil je weten of we bezorgen op de door jou gewenste postcode? Doe dan de postcode-check. Als we bezorgen op de door jou ingevoerde postcode, sturen we je gelijk door naar de juiste webshop om je bestelling te plaatsen.

[wptrigger id=1]
De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2521 reviews.