Let op! In de kerstvakantie zijn niet al onze bloemisten alle dagen geopend.

Laat je bloemen in Maarssen bezorgen door de lokale bloemist
Dagverse bloemen bezorgd door je lokale bloemist
bedankt voor je bestelling (1)
Voor 13:00 besteld, zelfde middag geleverd (ma-za)
Lage bezorgkosten (€5,95)

7 dagen
versgarantie​

Gratis kaartje met persoonlijke boodschap​

Niet goed
= geld terug​

Populairste boeketten

De voordelen

Hulp nodig?

Betaal veilig

Voor elke gelegenheid

Stel je voor: een prachtige bos bloemen, met felle kleuren, mooi groen en perfect opgemaakt. Als je dat voor ogen houdt, dan wil je toch meteen bloemen laten bezorgen, bijvoorbeeld in Maarssen? Bestel dan bij je lokale bloemist van Bloemetje Bezorgen. Wij zijn de partij voor bloemen bezorgen in Maarssen. Altijd dagvers en voor een scherpe prijs.

De lokale bloemist in Maarssen

Maarssen is een prachtige plaats, net ten noorden van de stad Utrecht. Een plek met een aantal prachtige kerken en buitengebieden, zoals Leeuwenburgh. Ook een plaats waar je met liefde je bloemen laat bezorgen. Via onze webshop kun je dat heel snel en gemakkelijk doen. Kies in ons assortiment het boeket naar keuze uit. En bekijk ook welk formaat je wilt: klein, middel of groot (de foto wisselt in de meeste gevallen mee). Geef aan welke tekst je op het kaartje wilt zetten richting de ontvanger en je kunt ook aanvinken of je een bijpassende vaas wilt bestellen. Daarna voeg je het toe aan de winkelmand en kun je het afrekenproces in. Daarbij vragen wij de gegevens die we nodig hebben om je order te kunnen uitvoeren.

Waarom bloemen bezorgen in Maarssen

Je zult je nu wel afvragen waarom je via Bloemetje Bezorgen bloemen zult laten bezorgen in Maarssen. Je hebt immers allerlei grote organisaties waar je ook kunt bestellen. Het antwoord is even simpel als duidelijk: via ons help je de lokale bloemist. We werken met lokale bloemisten door het hele land samen, zoals ook in Maarssen. Dankzij een bestelling via ons blijven zij behouden voor de winkelstraat, naast de bakker en de slager. Dus een keuze voor Bloemetje Bezorgen is een keuze voor lokaal vakmanschap. Bloemetje Bezorgen is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik wil bloemisten zoals gezegd helpen om zichtbaar te worden, ook in Maarssen ;-).

Altijd bloemen bestellen in Maarssen met zeven dagen vers garantie

Ben je bang voor een boeket waar je niet blij van wordt? Wanneer je bloemen laat bezorgen in Maarssen kun je er zeker van zijn dat je minimaal een week kunt genieten van onze boeketten. Dat is onze garantie. Zeven dagen moeten de bloemen minimaal vers blijven. Dit kunnen we garanderen, omdat we tijdens de inkoop scherp zijn op kwalitatief goede bloemen. Hierbij letten we op diverse zaken, zoals de lengte en de dikte van de steel en de mate van bloei waarin de bloem al verkeert. Ben je onverhoopt niet tevreden? Neem dan contact met ons op, dan zorgen we voor een passende oplossing. Zo zijn wij een bloemist in Maarssen met kwaliteit.

Voor iedere gelegenheid het passende boeket

Soms bestel je bloemen, omdat er een bijzondere gelegenheid is in Maarssen. Denk aan een verjaardag, een jubileum of een bruiloft. We hebben de bloemen in huis voor iedere gelegenheid. In dit soort gevallen zijn de kleuren en boeketten juist vrolijk. Voor de wat minder fijne momenten in het leven, zoals een begrafenis, hebben we ook de bloemen die passen bij het moment. Bekijk ons volledige assortiment om jouw boeket naar keuze te maken.

Bloemen bezorgen buiten Maarssen

Ook buiten Maarssen bezorgen we bloemen. Uiteraard in Utrecht, maar ook in de rest van Nederland. Altijd door een lokale bloemist met vakman(vrouw)schap.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2027 reviews.