De bloemist in Leiden: Bloemenkiosk Corazon

Bloemen bezorgen Leiden

Wie zijn de bloemisten achter Bloemetje Bezorgen? In deze serie stellen we ze een voor een aan je voor. In deze derde aflevering van de serie zoomen we in op de bloemist in Leiden: Corazon van Chantal en Peter Bakx.

Wie kent ze niet in Leiden? Chantal en Peter Bakx van Bloemenkiosk Corazon. Een bloemenwinkel op een prachtige plek in Leiden. Laat je betoveren door de kleuren, geuren en de adembenemende bloemencreaties die hier tot leven komen. Corazon is niet slechts een bloemenwinkel; het is een plek waar kunst en natuur samenvloeien en waar emoties met behulp van bloemen worden uitgedrukt. Chantal deelt met een glimlach: “Ik ben al meer dan twintig jaar bloemiste en heb altijd in een bloemenwinkel gewerkt. Maar mijn diepste verlangen was om ooit mijn eigen winkel te bezitten.”

Meer over onze bloemist in Leiden.

Corazon begon toen Chantals vorige werkgever besloot te stoppen. “Ze vroeg me of ik de winkel wilde overnemen. Samen met mijn man hebben we de sprong gewaagd. Mijn man verzorgt de administratie en is vaak te vinden in de winkel om te helpen. Ik en mijn team zorgen ervoor dat de winkel op rolletjes loopt en dat er altijd een overvloedige voorraad is. Elke dag kopen we verse bloemen in om ervoor te zorgen dat onze presentatie altijd fris en levendig is. Onze service gaat verder dan wat er van ons wordt verwacht: als een klant een speciaal verzoek heeft, zorgen we ervoor dat het wordt vervuld. Dit is waar wij voor staan – onze uitmuntende service, glimlach en dat beetje extra.”

Bloemist in Leiden

Wat meer over Chantal en Peter.

– Wat is je favoriete boeket op onze website en waarom?

Toch wel ons boeket Corazon. Dit vanwege de bloemen die er in zitten, toch ook wel de kleuren en de vrolijkheid van de bloemen.

– Favoriete bloem?

 De eustoma of tewel lysianthus. Dit was ook onze bruidsboem.

– Waarom werk je samen met Bloemetje Bezorgen?

Waarom niet? Jeroen heeft ons benaderd en het concept sloeg bij ons aan. We zijn helemaal onafhankelijk van wat we doen en helpen elkaar als bloemist zijnde. En er zit geen winstogend merk achter die alleen maar naar geld kijkt. Jeroen kijk naar de bloemist. Wij zijn dolblij met de samenwerking

Bloemen bezorgen in Leiden: hoe werkt dat?

Denk je nu: bloemen bezorgen in Leiden, ik wil weten hoe het werkt. Dat gaan we je in het kort uitleggen. Kies het boeket in ons assortiment naar keuze. We hebben voor iedere gelegenheid mooie boeketten op de site staan. Geef aan of je een kaartje erbij wilt hebben en zo ja, wat er qua tekst op moet komen. Voeg je boeket -eventueel met een mooie bijpassende vaas erbij- toe aan de winkelmand en volg de stappen om je gegevens en de bezorgdag in te vullen en tot de betaling te komen. Bestel je voor 13 uur? Dan bezorgen we nog dezelfde dag.

Delen:

Blijf op de hoogte van ons avontuur, acties en kortingen

Volg ons op Facebook

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2521 reviews.