Beterschap

Laat iemand zich beter voelen door een bloemetje te laten bezorgen. Ziek zijn, je wenst het niemand toe. Of het nu een gewone griep of het coronavirus is. Of iemand die een been of een arm heeft gebroken. Naast dat het veel consequenties heeft, kun je er ook behoorlijk down van worden. Daarom helpt het om bloemen te laten bezorgen. Een bosje bloemen heeft een opbeurend effect. Dus wil je iemand blij maken in een lastige tijd? Wens hem of haar beterschap met een boeket van Bloemetje Bezorgen.

Filter op prijs
De voordelen
Bestseller
Bestseller
Kangoeroe Jack XL
Kangoeroe Jack
Vanaf: 24,95
Bestseller
Zonnestraal
Zonnestraal
Vanaf: 21,95
Bestseller
Bestseller
Corazon Groot
Corazon
Vanaf: 24,95
Bestseller
Liefdevol_Roze_XL
Liefdevol Roze
Vanaf: 28,95
Bestseller
las-vegas_XL
Las Vegas
Vanaf: 26,95
Bestseller
Sunshine_XL
Sunshine
Vanaf: 19,95
Bestseller
Touch_of_Love_XL
Touch of Love
Vanaf: 23,95
Bestseller
Stijlvol Wit XL
Stijlvol Wit
Vanaf: 31,95
Bestseller
Kleurrijke_Explosie_XL
Kleurrijke Explosie
Vanaf: 23,95
Bestseller
Lentezon
Lentezon
Vanaf: 19,95
Bestseller
Pure Love
Pure Love
Vanaf: 23,95
Bestseller
Romantische Herfst XL
Romantisch Valentijn
Vanaf: 28,95

Wens iemand beterschap met een mooi boeket

Bloemetje Bezorgen heeft een uitgebreid assortiment. Dus ook wanneer je iemand wilt opbeuren en beterschap wilt wensen, kun je bij ons terecht. Ons doel is om diegene beter te laten voelen, dus de bloemen en boeketten zien er vrolijk uit. Bijvoorbeeld kleurrijke tulpen of een prachtig veldboeket. Je doet er iemand echt een plezier mee. Niet alleen omdat de bloemen lekker ruiken en er fris uitzien, maar ook omdat die persoon weet dat jij aan hem of haar denkt.

Ons team van Bloemetje Bezorgen

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen. Het is mijn doel om mensen te laten genieten van bloemen en om bloemisten te helpen zichtbaar te worden. We werken op veel plekken samen met lokale bloemisten. Vakmensen die voor jou klaar staan met de mooiste bloemen. Daarom kunnen we jou heel goed adviseren wanneer je vragen hebt over bloemen. Voor welke gelegenheid dan ook. We zijn er zeker van dat er in ons assortiment een boeket zit dat perfect, bij jou en degene die beterschap gewenst wordt, past. Mocht je nou nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen per mail of door te bellen.

Kwaliteit gegarandeerd: zeven dagen verse bloemen

Bloemen inkopen is een vak. Wij zijn bij de inkoop van onze bloemen scherp op de kwaliteit. Wij weten bij welke partijen wij moeten kopen om de beste bloemen te hebben. Wij zijn dan ook vrij selectief in het maken van keuzes. We letten bij de bloemen onder andere op de dikte van de bloemen en hoever ze in het bloeiproces zijn. Omdat we hier scherp op zijn kunnen wij gegarandeerd zeggen dat onze bloemen zeven dagen vers blijven. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Voor 13 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis

Wil je vandaag nog iemand beterschap wensen met een mooi boeket, maar heb je geen tijd om fysiek langs de winkel te gaan? Geen probleem. Je hoeft je geen zorgen te maken, want wij zijn er. Wanneer je een boeket gaat bestellen, zorgen we ervoor dat je alsnog op tijd een bloemetje bij iemand kunt laten bezorgen. Bestel jij voor 13 uur, dan zorgen we ervoor dat de bloemen nog dezelfde dag worden bezorgd (maandag tot en met zaterdag).

Zit er desondanks geen fijn boeket voor je tussen? We hebben nog diverse andere bloemen in ons complete assortiment.

Wil je bloemen bestellen? We bezorgen in heel Nederland. Uiteraard met de zeven dagen vers garantie en bezorgd door de lokale bloemist bij jou in de buurt.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2471 reviews.