Veldboeketten

Weelderig, net geplukt en een (on)georganiseerde chaos: wil je een veldboeket bezorgen, dan zijn dat de eerste dingen waar je aan denkt. Een veldboeket bezorgen geeft je het gevoel van echt verse bloemen, die net uit de tuin komen. Hoogste tijd om alle ins en outs over het bezorgen van een veldboeket op een rijtje te zetten. Een veldboeket laten bezorgen via jouw lokale bloemist? Maak een keuze uit één van onderstaande boeketten en bestel eenvoudig online met Bloemetje Bezorgen.

Filter op prijs
De voordelen
Bestseller
Bestseller
Veldboeket_Evy_XL
Veldboeket Evy
Vanaf: 22,95
Bestseller
Bestseller
veldboeket-Merel_XL
Veldboeket Merel
Vanaf: 21,50
Bestseller
Bestseller
Kangoeroe Jack XL
Kangoeroe Jack
Vanaf: 24,95
Bestseller
Veldboeket Claudia Groot
Veldboeket Claudia
Vanaf: 18,95
Bestseller
Plukgeluk Groot
Plukgeluk
Vanaf: 27,95
Bestseller
Marlies Groot
Veldboeket Marlies
Vanaf: 19,95
Bestseller
Veldpret Groot
Veldpret
Vanaf: 27,95
Bestseller
veldboeket_Petra_XL
Veldboeket Petra
Vanaf: 23,95
Bestseller
Veldboeket Marleen XL
Veldboeket Marleen
Vanaf: 25,95

Wat is een veldboeket?

Wanneer je een veldboeket wilt laten bezorgen is het natuurlijk belangrijk te weten hoe dit boeket eruitziet. Een veldboeket gaat volkomen in tegen de stijl van het traditionele boeket. Die is heel vol, met vaak dezelfde bloemen en alles netjes geordend. De stijl van het veldboeket is dus juist het tegenovergestelde. We sommen het hieronder voor je op.

Het ziet er speels uit, doordat de bloemen in een veldboeket bestaan uit grote en kleine bloemen. Omdat de stelen verschillende lengtes hebben, ontstaat dat effect alsof het net geplukt is en er wat chaotisch uitziet.

In een veldboeket vind je vaak net wat bijzondere bloemen dan normaal. Een fresia of een anthurium bijvoorbeeld. Het verschilt per seizoen welke bloemen we er zoal in stoppen. In een veldboeket vind je nog wel veel groen, zoals grassen. Dit zorgt voor een ‘natuurlijke uitstraling’. Het lijkt alsof je zojuist door een bloemenweide hebt gelopen en de mooiste bloemen hebt geplukt om ze liefdevol bij elkaar te bundelen.

Het verschil tussen een veldboeket en een plukboeket

Bij een plukboeket draait alles om eenvoud. We laten de bloemen stralen door het verwijderen van veel bladgroen, waardoor de bloemen zelf centraal staan. Onze ervaren bloemisten werken graag met bijzondere bloemen in levendige kleuren, waardoor het plukboeket een opvallende en levendige uitstraling krijgt. Ook hier wordt gebruikgemaakt van verschillende hoogtes om een speels effect te creëren, maar het een plukboeket is iets meer georganiseerd.

Welke bloemen worden veel gebruikt in een veldboeket?

Je wilt dus een veldboeket bezorgen, maar wat voor bloemen worden er zoals gebruikt? De bloemen die worden gebruikt in een veldboeket zijn heel divers. Dat verschilt natuurlijk per boeket. We geven dat zoveel mogelijk aan per boeket. Wat we hieronder wel kunnen schetsen, is welke bloemen je waarschijnlijk tegen zult komen in onze boeketten.

Daarbij maken we onderscheid tussen stengels met veel kleine bloemetjes of een lange stengel met één grote bloem. Bloemen met een lange stengel en één grote bloem, zoals anjer, dahlia, gebrera, hortensia, kortenbloem, roos en pioenroos.

Daarnaast hebben we ook bloemen met veel kleine bloemetjes aan een stengel, zoals fresia, gipskruid, gladiool, gulpenroede, kamille, limonium, ridderspoor, spirea en vrouwenmantel,

Welke vaas gebruik je voor een veldboeket?

Het mooiste is om een grote, glazen vaas te gebruiken. Vooral eentje die doorzichtig is. Zo kun je namelijk de diverse bloemen goed zien. Zeker ook omdat het een combinatie is van bloemen met korte en lange stelen. Bloemetje Bezorgen kan bij een veldboeket altijd een mooie bijpassende vaas bezorgen. Je kunt die tijdens het bestelproces eenvoudig toevoegen, hiervoor betaal je 9,95 euro extra.

Wat kost het om een veldboeket te laten bezorgen?

Een veldboeket maken gebeurt door een lokale bloemist. Die worden iedere keer weer handgebonden en zijn dus speciaal voor jou gemaakt. Vanaf een euro of twintig kunnen we al een prachtig veld- of plukboeket voor je maken en bezorgen (wel komen hier nog minimaal 4,95 euro bezorgkosten bij). Wil je een grotere variant? Kijk dan op onze site voor de diverse boeketten in een grotere variant. Dan zie je de prijzen die hierbij horen.

Waarom een veldboeket laten bezorgen door Bloemetje Bezorgen?

Wanneer je fan bent van een winkelstraat met een slager, bakker en bloemist natuurlijk. Bloemetje Bezorgen is een initiatief van Jeroen Kuiper. Het doel is om de lokale bloemist, de vakpersoon, online goed zichtbaar te krijgen. Want diegene kent de buurt en levert kwaliteit.

We werken door het hele land samen met lokale bloemisten. Hierdoor weet je zeker dat je de lokale vakkennis in huis haalt. We werken met deze bloemisten, omdat ze bij jou (of bij de ontvanger) in de buurt zitten en we ze graag willen behouden voor de winkelstraat.

Kwaliteit staat voorop

We zorgen bij het maken van het boeket ervoor dat de bloemen genoeg ruimte hebben in de vaas. Bij de selectie van de bloemen kiezen we voor kwaliteit. Al op de veiling zorgen we ervoor dat we Nederlandse bloemen kopen, die dik genoeg zijn en bovendien ook nog lang genoeg bloeien om ervan te kunnen genieten. Om die reden kunnen wij een zeven dagen vers garantie hanteren. Dit houdt in dat als we het boeket bezorgen, wanneer de bloemen binnen zeven dagen gaan hangen, je contact met ons kunt opnemen over een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Voor 13 uur besteld, is dezelfde dag in huis

Wil je de bloemen vandaag bestellen en nog dezelfde dag in huis hebben? Dat is bij ons mogelijk. Bloemetje Bezorgen kan ervoor zorgen dat de bloemen nog dezelfde dag op de door jou gewenste locatie bezorgd zijn. Daarvoor moet je voor 13 uur bestellen (maandag tot en met zaterdag). Onze eigen bezorgdienst gaat daarna op pad om het boeket snel en veilig te bezorgen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de e-mail of bel met de bloemist waar je wilt laten bezorgen. Een veldboeket bezorgen kan in heel Nederland dankzij de lokale bloemisten van Bloemetje Bezorgen.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2471 reviews.