Veldboeketten

Veldboeketten: mensen zijn er dol op. Van die bijzondere boeketten die opgemaakt zijn in een hoge vaas, een beetje wild ook. Alsof de bloemen net geplukt zijn en in de vaas zijn gezet. Deze plukboeketten verkopen we bij Bloemetje Bezorgen steeds vaker. We vertellen je er meer over.

Veldboeketten

Filter op prijs
De voordelen
Doe de postcodecheck en ontdek of we jouw bloemetje kunnen bezorgen:

Toont alle 5 resultaten

Wat is een veldboeket?

Traditioneel bevatten boeketten veel bladgroen. Daardoor zien deze boeketten er vol en prachtig uit. Veldboeketten of plukboeketten hebben juist weinig bladgroen. Op die manier komt de bloem veel meer in het middelpunt te staan en springt er echt uit. Ook verschillen de diverse bloemen van hoogte. Zo blijf je steeds geboeid kijken naar het veldboeket.

Welke bloemen zitten er in een veldboeket?
Dat verschilt natuurlijk per boeket. We geven dat zoveel mogelijk aan per boeket. Wat we hieronder wel kunnen schetsen, is welke bloemen je waarschijnlijk tegen zult komen in onze boeketten. Daarbij maken we onderscheid tussen stengels met veel kleine bloemetjes of een lange stengel met één grote bloem. Bloemen met een lange stengel en één grote bloem:

Anjer
Dahlia
Gerbera
Hortensia
Korenbloem
Roos
Pioenroos
Bloemen met veel kleine bloemetjes aan een stengel:
Fresia
Gipskruid
Gladiool
Gulpenroede
Kamille
Limonium
Ridderspoor
Spirea
Vrouwenmantel

Waarom bestellen via Bloemetje Bezorgen?

Wanneer je fan bent van een winkelstraat met een slager, bakker en bloemist natuurlijk. Bloemetje Bezorgen is een initiatief van Jeroen Kuiper. Het doel is om de lokale bloemist, de vakpersoon, online goed zichtbaar te krijgen. Want diegene kent de buurt en levert kwaliteit.

We werken op diverse plekken door het hele land samen met lokale bloemisten. Wil je weten of we ook bij jou bezorgen? Doe dan de postcodecheck op deze pagina.

Kwaliteit staat voorop

We zorgen bij het maken van het boeket ervoor dat de bloemen genoeg ruimte hebben in de vaas. Bij de selectie van de bloemen kiezen we voor kwaliteit. Al op de veiling zorgen we ervoor dat we Nederlandse bloemen kopen, die dik genoeg zijn en bovendien ook nog lang genoeg bloeien om ervan te kunnen genieten. Om die reden kunnen wij een zeven dagen vers garantie hanteren. Dit houdt in dat, wanneer de bloemen binnen zeven dagen gaan hangen, je contact met ons kunt opnemen over een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Voor 13 uur besteld, is dezelfde dag in huis

Wil je de bloemen vandaag bestellen en nog dezelfde dag in huis hebben? Dat is bij ons mogelijk. Bloemetje Bezorgen kan ervoor zorgen dat de bloemen nog dezelfde dag op de door jou gewenste locatie bezorgd zijn. Daarvoor moet je voor 13 uur bestellen (maandag tot en met zaterdag). Onze eigen bezorgdienst gaat daarna op pad om het boeket snel en veilig te bezorgen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de e-mail of bel met de bloemist waar je wilt laten bezorgen.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 14 reviews.