Tulpen

Liefde, elegantie: we kunnen zoveel symbolische woorden opnoemen voor de tulpen. Wij zijn dol op deze excentrieke en typisch Hollandse bloem. Ze hebben zoveel betekenis en zijn verkrijgbaar in zoveel verschillende kleuren. De tulp laat je ook stralen. Je wilt ze dan ook absoluut in huis halen of iemand ermee verrassen. Laat het bezorgen van de tulpen maar aan Bloemetje Bezorgen over. Wij doen dat snel, veilig en voor een goede prijs.

De voordelen
No data was found

Waar komt de tulp oorspronkelijk vandaan?

Over de tulp werd in de zestiende eeuw voor het eerst geschreven in Turkije. Rond 1562 werd de bloem voor het eerst naar Antwerpen gebracht. In Nederland werd de bloem al snel populair. Dusdanig populair dat er rond 1635 zelfs een heuse tulpenwoede ontstond. De markt voor de bloemen groeide in enkele jaren enorm, maar kromp net zo hard weer.

Tegenwoordig wordt de tulp als een typische Nederlandse bloem gezien. De diverse kleuren hebben allen hun eigen betekenis. Zo is de rode tulp het symbool voor de perfecte liefde. Paars staat voor koninklijk, geel voor vrolijkheid en wit voor vergeving.

Wanneer kun je tulpen kopen?

De tulpenbollen worden geplant tussen september en december. Dat betekent dat de eerste tulpen rond januari in de winkel zullen liggen. Tussen januari en april kun je dus volop bij ons terecht voor tulpen.

Voor welke gelegenheid zijn tulpen?

Eigenlijk voor iedere gelegenheid. Wist je bijvoorbeeld dat de tulp hoort bij het vieren van het elfjarig huwelijk. Daar passen onze mooie rode tulpen natuurlijk perfect bij.

Bloemetje Bezorgen: jouw lokale bloemist

Nu we je enthousiast hebben gemaakt over tulpen, vertellen we graag iets meer over Bloemetje Bezorgen. Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik ben de beheerder van Bloemetje Bezorgen. Het is mijn doel om bloemisten online meer zichtbaarheid te geven en de online bloemenverkoop persoonlijk te maken. We bezorgen in heel Nederland, zo ben je er zeker van dat we kwaliteit leveren.

Meerdere keren per week komen er verse bloemen van de veiling en andere betrouwbare partners. Doordat we zelf inkopen, zijn we verzekerd van de mooiste bloemen. Niet voor niets hanteren wij een zeven dagen vers garantie. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Voor 13 uur besteld, is dezelfde dag in huis

Bestellen kan heel gemakkelijk via onze webshop. We zorgen er zelf voor dat de tulpen op de door jou gewenste locatie terechtkomen. Wil je nog dezelfde dag de bloemen bezorgd hebben? Dat lukt ons, als je voor 13 uur de bestelling doorgeeft (maandag tot en met zaterdag). Dan gaan wij ervoor zorgen dat jij en degene voor wie de bloemen zijn, zorgeloos kunnen genieten van de bloemen.

Heb je nou nog een brandende vraag over het bestelproces, aanvullende producten of iets anders? We hebben een sectie met de meest gestelde vragen. Ook kun je natuurlijk contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2481 reviews.