Oranje bloemen: Wie wordt er niet blij van?

Happy Orange XL

Het is een van de meest opvallende kleuren in een boeket: oranje. De kleur van ‘onze’ sportploegen, een symbool van nationale trots. Maar ook natuurlijk een kleur die regelmatig voorkomt in onze boeketten. Maar welke oranje bloemen zijn er zoal? We vertellen je er graag meer over.

Oranje bloemen zijn typisch voor de herfst. De periode van het jaar waarin we vaker binnen zitten, het kan stormen en het blad van de bomen verkleurt. Bladeren gaan van groen naar geel en ook oranje. De kleur wordt ook vaak gezien als gezellig. Zo worden oranje bloemen veel gebruikt om iemand te feliciteren of bij verjaardagen. De kleur staat ook voor vrolijkheid, warmte en gezelligheid. Ook termen als plezier, kracht, vitaliteit en energie worden geassocieerd met oranje. Het is dus ook de kleur van onze sportploegen. Daarmee wordt verwezen naar de koninklijke familie, Oranje-Nassau.

Typische Oranje Bloemen

Maar nu ben je natuurlijk benieuwd wat nou typische oranje bloemen en planten zijn. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan afrikaantjes, goudbloemen of de daglelie. Je kunt ze allemaal in die prachtige oranje kleur krijgen.

Natuurlijk hebben wij van Bloemetje Bezorgen ook een uitgebreid assortiment aan oranje in onze boeketten. Vooral in onze herfstboeketten kun je die vinden. De volgende boeketten bevatten een of meerdere oranje bloemen:

Bladboeket
Bladboeket
Happy Orange XL
Happy Orange

 

Najaarspracht
Najaarspracht

Bestel oranje boeketten bij Bloemetje Bezorgen

Allemaal schitterende boeketten die opvallen met hun oranje kleuren. Je kunt ze in iedere webshop van Bloemetje Bezorgen bestellen. Wij zijn een netwerk van lokale bloemisten. In vrijwel iedere grote stad kun je een lokale bloemist van ons vinden. En dat betekent dat je, of je nou in Amsterdam of Den Bosch een bloemetje wilt versturen met oranje bloemen, altijd bij ons terecht komt. Enneh, we kunnen het ons haast niet voorstellen. Maar stel dat je toch geen oranje bloemen wilt versturen, we hebben nog veel meer mooie bloemen in ons assortiment. En we hebben natuurlijk een aantal handige tips voor het verzorgen van bloemen.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Delen:

Blijf op de hoogte van ons avontuur, acties en kortingen

Volg ons op Facebook

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2521 reviews.