Anoniem bloemen sturen?

Anoniem bloemen sturen

Heb je een geliefde en wil je bloemen anoniem sturen? Of heb je een andere goede reden waarom de ontvanger niet mag weten van het door jouw bestelde boeket? Wees gerust, bij Bloemetje Bezorgen kun je altijd anoniem je bloemen laten bezorgen. Anoniem bloemen bezorgen vandaag? Wanneer je voor 13.00 uur bestelt, kun je het boeket diezelfde middag nog laten bezorgen.

Degene die de bloemen ontvangt, kan op het bijgeleverde kaartje zien van wie het afkomstig is. Het is dus heel eenvoudig: wil je geen naam op het kaartje hebben, zet er dan geen naam op. Dan bezorgen wij de bloemen anoniem. Wanneer je de bloemen wilt afrekenen vragen wij wel om je gegevens, zoals je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Dat is nodig voor onze administratie en nog belangrijker: dan kunnen we contact zoeken als we een vraag hebben en je informeren over de voortgang van de bestelling.

Wil je anoniem bloemen sturen en weten wat wij precies doen met jouw gegevens, bekijk dan het privacy beleid van Bloemetje Bezorgen.

Uitgebreid assortiment bloemen, ook voor anoniem bloemen sturen

Of je nou anoniem bloemen verstuurt of niet, Bloemetje Bezorgen heeft een uitgebreid assortiment boeketten die we bezorgen. Voor iedere gelegenheid hebben we een boeket dat hierbij past. Of het nou feestelijk moet zijn, voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of een nieuwe baan. Maar ook voor de droevige momenten, zoals een begrafenis, hebben we de bijpassende boeketten en rouwwerk. Je kunt in ons assortiment alle boeketten op je gemak bekijken.

Anoniem bloemen bezorgen in Eindhoven, Amsterdam, Apeldoorn, Breda of een andere plaats in Nederland? Bloemetjebezorgen.nl is in het hele land actief.

Delen:

Blijf op de hoogte van ons avontuur, acties en kortingen

Volg ons op Facebook

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2471 reviews.