Winterboeketten

Kijk jij ook alweer uit naar All you need is Love, een knisperend haardvuur en sneeuw en ijs? Het zijn voor ons kenmerkende elementen van de winter, een jaargetijde dat bol staat van de gezelligheid in huis. Het perfecte plaatje voor de winter wordt nog fijner met de winterbloemen en boeketten van Bloemetje Bezorgen.

Filter op prijs
De voordelen
Bestseller
Bestseller
Veldboeket_Evy_XL
Veldboeket Evy
Vanaf: 22,95
Bestseller
Bestseller
Zoet_en_subtiel_XL
Zoet & Subtiel
Vanaf: 20,95
Bestseller
Bestseller
Kangoeroe Jack XL
Kangoeroe Jack
Vanaf: 24,95
Bestseller
Zonnestraal
Zonnestraal
Vanaf: 21,95
Bestseller
Veldboeket Claudia Groot
Veldboeket Claudia
Vanaf: 18,95
Bestseller
Bestseller
Corazon Groot
Corazon
Vanaf: 24,95
Bestseller
Plukgeluk Groot
Plukgeluk
Vanaf: 27,95
Bestseller
Elegant_paars_XL
Elegant Paars
Vanaf: 26,95
Bestseller
Stijlvol Wit XL
Stijlvol Wit
Vanaf: 31,95
Bestseller
Liefdevol_Voorjaarsboeket_XL
Liefdevol Voorjaarsboeket
Vanaf: 23,95
Bestseller
Roze_Sensatie_XL
Roze Sensatie
Vanaf: 22,50
Bestseller
Marlies Groot
Veldboeket Marlies
Vanaf: 19,95

Echte winterbloemen

Veel bloemen in Nederland kun je gewoon het hele jaar verkrijgen. Denk maar eens aan gerbera’s, rozen of chrysanten. Toch zijn er een aantal typische winterbloemen, zoals tulpen, amaryllis en ilex. Tulpen associëren we met het voorjaar, maar ze zijn al vanaf december verkrijgbaar. Vaak worden de boeketten in deze periode uitgerust met wat extra groen.
In het wild kun je ook mooie winterbloemen tegenkomen. Denk aan de winterbes, sneeuwklokje of sneeuwroem. Mooi om ergens in het landschap te zien, maar met een mooi boeket geniet je ook in huis.

Jouw lokale bloemist voor winterboeketten

Mijn naam is Jeroen Kuiper. Bloemetje Bezorgen is het door mij opgerichte bedrijf. Ik help graag bloemisten die lokaal gevestigd zijn, bekend zijn van de winkelstraat, om ook online goed zichtbaar te zijn. Want veel bloemisten zijn vakmensen, die gewoon bezig wil zijn met lekker creatief zijn. We werken met lokale bloemisten door het land samen, waardoor we in heel Nederland kunnen bezorgen. En heb je vragen? Mail ons dan, dan staan we voor je klaar. Of bel met de lokale bloemist waar je wilt bestellen.

Extra scherp tijdens inkopen

Om de mooiste winterbloemen in huis te kunnen halen letten we scherp op bij het inkopen. Zo willen we er zeker van zijn dat we de mooiste bloemen hebben. Want alleen daarmee kunnen we de prachtigste boeketten maken en het boeket bezorgen. We letten op de lengte, dikte van de steel en de mate van bloei van de diverse bloemen. Zodat jij extra lang kunt genieten van onze boeketten.

Zeven dagen vers garantie

Om jou zo goed mogelijk te laten genieten van de bloemen, maken we gebruik van een zeven dagen vers garantie. Daar mag je ons aan houden. Is dit niet het geval, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dan zorgen we voor een passende oplossing. We bieden een zeven dagen vers garantie aan. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Bestel je voor 13 uur, dan bezorgen we nog dezelfde dag (maandag tot en met zaterdag).

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2471 reviews.