Roze Rozen

De Bloemetje Bezorgen Beloftes

Roze Rozen

Roze Rozen staan symbool voor de liefde. Hiermee laat je pas echt blijken wat je voor iemand voelt. Vanaf tien rozen per stuk te bestellen.

  • Bijpassende vaas

   12,95 (inc. btw)

   Bij een mooie bos bloemen hoort natuurlijk een bijpassende vaas. Die kun je dan ook bij ons bestellen.

   3099756 op voorraad

 • *Aantal stuks: No selection

  Reset Opties

Heb je voorkeur voor een bezorgtijd? Geef dit aan in de notities op de afrekenpagina. We doen dan ons best om het boeket op die tijd te bezorgen. We kunnen hier echter geen garantie op geven.

De Bloemetje Bezorgen Beloftes

Welke bloemen worden er (onder andere) gebruikt?

 • Roos

Let op! De boeketten kunnen afwijken van de afbeelding door seizoensinvloeden, prijzen en/of beschikbaarheid van bloemen.

Voor welke gelegenheid

Roze Rozen zijn perfect als bloemen voor Valentijnsdag. Want roze is net weer wat opvallender dan de traditionele rode rozen, terwijl ze er net zo prachtig uitzien.

Zeven dagen vers garantie

Bloemetje Bezorgen garandeert dat jij blij wordt van dit boeket. Tijdens het selectieproces zijn wij scherp op het inkopen. We letten op zaken als de dikte van de bloem, gewicht en de rijpheid. Daarom hebben wij de zeven dagen vers garantie in het leven geroepen. Dit betekent dat jij in de zeven dagen na aankoop onbezorgd moet kunnen genieten. Is dit niet het geval, dan kun je bij ons terugkomen. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Over Bloemetje Bezorgen

Bloemetje Bezorgen is een verzameling van lokale bloemisten. Wij leveren in heel Nederland. Dus ben je op zoek naar rozen Valentijnsdag bezorgen? Kies voor de gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid van Bloemetje Bezorgen!

Populairste boeketten

Bestseller
Geelpaars Groot
Geelpaars
Vanaf: 19,95
Bestseller
Bestseller
Corazon Groot
Corazon
Vanaf: 24,95
Bestseller
Veldboeket Claudia Groot
Veldboeket Claudia
Vanaf: 18,95
Bestseller
Bestseller
Kangoeroe Jack XL
Kangoeroe Jack
Vanaf: 24,95