Terugblik op 2020

Zo aan het einde van het jaar is het altijd leuk om even terug te blikken. Je ziet overal de lijstjes en jaaroverzichten oppoppen. En daar willen wij natuurlijk niet bij achterblijven.

Voor Bloemetje Bezorgen was het ook een bijzonder jaar. De voorbereidingen waren al even begonnen begin 2020. Het zoeken naar de juiste partners om mee samen te werken, hoe gaan we de website inrichten en welke strategie past daarbij? Dat liep al even, maar toen kwam corona om de hoek kijken. De lancering van de eerste website op 30 april, Bloemetje Bezorgen Amersfoort, vond plaats midden in de coronatijd.

Wat volgde was een explosieve groei. Inmiddels zijn we actief in acht steden: Zwolle, Emmen, Apeldoorn, Enschede, Groningen, Amsterdam en Eindhoven (in die volgorde). Een supermooi resultaat.

Ook het aantal bestellingen is in hard tempo meegegroeid. Inmiddels gaan we al richting de duizendste bestelling. Daarom is het wel aardig om even in de data te kijken, welke boeketten nou het populairst waren afgelopen jaar. Hierbij de Bloemetje Bezorgen top drie.

 

Veldboeket Petra

3. Veldboeket Petra

Dit boeket hebben we nog niet zolang in ons assortiment, maar het is nu al een hele populaire. Het boeket ziet er net uit alsof het uit je tuin is geplukt. Door de combinatie van de diverse bloemen en de ‘wilde’ stijl, hebben al vele mensen hiervan kunnen genieten.

 

Zoet en Subtiel

2. Zoet & Subtiel

Een mooie ereplaats voor dit boeket. De fijne roze kleuren maken dit boeket voor ons heel speciaal. Echt een boeket dat je iemand geeft voor een bijzonder moment, zoals een verjaardag of een jubileum.

 

1. Veldboeket Evy

Met kop en schouders is Veldboeket Evy de winnaar van 2020. Zelf vinden we het ook een prachtig boeket. De prachtige kleurencombinatie van paars, rood, roze en paars laat iemand echt stralen.

 

 

De plannen voor 2021

Ook in het nieuwe jaar staan wij graag weer voor je klaar. We hebben mooie plannen om onze dienstverlening voor en achter de schermen te verbeteren, zodat jij nog eenvoudiger en gemakkelijker kunt genieten van bloemen. Wat we alvast kunnen verklappen: we gaan op bloemetjebezorgen.nl veel meer delen over de diverse soorten bloemen die in onze boeketten zitten. Informatief en bovenal leuk om te lezen. En natuurlijk hebben we weer mooie acties op de planning staan. Genoeg om ons in de gaten te houden dus.

Bij deze wensen we, namens iedereen betrokken bij Bloemetje Bezorgen, je het allerbeste voor 2021. Dat het een mooi en vooral gezond jaar mag worden.

Groet Jeroen Kuiper

Delen:

Blijf op de hoogte van ons avontuur, acties en kortingen

Volg ons op Facebook

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2471 reviews.