Rouwstuk Bonte Kleuren

De Bloemetje Bezorgen Beloftes

Rouwstuk Bonte Kleuren

Met Rouwstuk Bonte Kleuren neem je op gepaste wijze afscheid van diegene die je lief hebt gehad. De prachtige paarse en roze kleuren maken het rouwstuk heel fijn om naar te kijken.

Het kost meer tijd om rouwwerk te maken. Daarom kun je rouwwerk pas twee dagen later laten bezorgen. Is het een spoedgeval? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • En kies een tekst voor op het lint.

  • *Formaat: No selection

    Reset Opties

Heb je voorkeur voor een bezorgtijd? Geef dit aan in de notities op de afrekenpagina. We doen dan ons best om het boeket op die tijd te bezorgen. We kunnen hier echter geen garantie op geven.

De Bloemetje Bezorgen Beloftes

Welke bloemen worden er (onder andere) gebruikt?

  • Roos
  • Leeuwenbek
  • Delphinium
  • Chrysant

Let op! De boeketten kunnen afwijken van de afbeelding door seizoensinvloeden, prijzen en/of beschikbaarheid van bloemen.

Zeven dagen vers garantie

Bloemetje Bezorgen garandeert dat jij blij wordt van dit boeket. Tijdens het selectieproces zijn wij scherp op het inkopen. We letten op zaken als de dikte van de bloem, gewicht en de rijpheid. Daarom hebben wij de zeven dagen vers garantie in het leven geroepen. Dit betekent dat jij in de zeven dagen na aankoop onbezorgd moet kunnen genieten. Is dit niet het geval, dan kun je bij ons terugkomen. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Over Bloemetje Bezorgen

Bloemetje Bezorgen is een verzameling van lokale bloemisten. In vrijwel iedere grote stad zijn wij gevestigd.

Populairste boeketten

Bestseller
Geelpaars Groot
Geelpaars
Vanaf: 19,95
Bestseller
Bestseller
Corazon Groot
Corazon
Vanaf: 24,95
Bestseller
Veldboeket Claudia Groot
Veldboeket Claudia
Vanaf: 18,95
Bestseller
Bestseller
Kangoeroe Jack XL
Kangoeroe Jack
Vanaf: 24,95