Moederdag

Verras je moeder op Moederdag nou eens op originele wijze. Met bloemen? Ja, met bloemen. Want dankzij een mooi boeket kun je pas echt laten zien hoeveel je moeder voor jou betekent. Speciaal voor Moederdag hebben wij van Bloemetje Bezorgen enkele speciale bloemen en boeketten voor je geselecteerd.

Filter op prijs
De voordelen
Bestseller
Bestseller
Veldboeket_Evy_XL
Veldboeket Evy
Vanaf: 22,95
Bestseller
Bestseller
Zoet_en_subtiel_XL
Zoet & Subtiel
Vanaf: 20,95
Bestseller
Zonnestraal
Zonnestraal
Vanaf: 21,95
Bestseller
Veldboeket Claudia Groot
Veldboeket Claudia
Vanaf: 18,95
Bestseller
Bestseller
Corazon Groot
Corazon
Vanaf: 24,95
Bestseller
Plukgeluk Groot
Plukgeluk
Vanaf: 27,95
Bestseller
las-vegas_XL
Las Vegas
Vanaf: 26,95
Bestseller
Elegant_paars_XL
Elegant Paars
Vanaf: 26,95
Bestseller
Touch_of_Love_XL
Touch of Love
Vanaf: 23,95
Bestseller
Kleurrijke_Explosie_XL
Kleurrijke Explosie
Vanaf: 23,95
Bestseller
Roze_Sensatie_XL
Roze Sensatie
Vanaf: 22,50
Bestseller
Marlies Groot
Veldboeket Marlies
Vanaf: 19,95

Ontstaan Moederdag

Wist je trouwens dat Moederdag in de huidige vorm ooit begon met het geven van bloemen? In de Griekse oudheid was er een speciale dag om Rhea, de moeder van de goden, te eren. Sinds 1907 is Moederdag zoals we dat tegenwoordig kennen ontstaan. Anna Marie Jarvis begon in de Verenigde Staten een dag om moeders te promoten. Dit deed ze omdat een jaar eerder haar moeder overleed op de tweede zondag van mei. Ze wilde iets doen om een eerbetoon alle moeders te brengen. Daarom gaf ze op de tweede zondag in mei een anjer aan iedere moeder die in de kerk aanwezig was.

Anna Marie verspreidde haar boodschap en werkte samen met scholen, zakenmensen en politici. In 1910 werd door de gouverneur van West-Viriginia opgeroepen om Moederdag te vieren. Vier jaar later nam Woodrow Wilson, de toenmalige president van de VS, de beslissing dat de tweede zondag in mei voortaan de nationale feestdag Mother’s Day zou zijn. Sinds 1924 wordt Moederdag ook in Nederland gevierd. Vier jaar later werd het ook hier een officiële dag.
(PS: de credits voor deze geschiedenisles gaan naar Margriet).

Bloemetje Bezorgen

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website van Bloemetje Bezorgen. Het is mijn doel om bloemisten online zichtbaar te maken en om het voor jou gemakkelijker te maken om online bloemen te bestellen.

Bloemetje Bezorgen is een verzameling lokale bloemisten. Echte vakmensen die weten hoe ze de mooiste boeketten kunnen samenstellen. Dat doen ze ook graag voor jou. We bezorgen ook bij jou in de buurt, want we werken met lokale bloemisten samen door heel Nederland. Zo ben je altijd verzekerd van verse bloemen, die minimaal een week lang goed blijven.

Divers assortiment bloemen voor Moederdag

Nu je weet waar deze feestdag vandaan komt, is het tijd om een keuze te maken. We hebben een divers assortiment aan boeketten samengesteld, waarmee je jouw moeder kan verrassen. Denk bijvoorbeeld aan mooie rozen. Of wat dacht je van een veldboeket? Je kunt er ook voor kiezen om in de stijl te blijven van Anna Marie Jarvis en een boeket te kiezen met een anjer. De keuze is aan jou. Wij bij Bloemetje Bezorgen zullen er in ieder geval alles aan doen om de bestelling zo goed mogelijk te verwerken.

Zeven dagen vers

We hanteren een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we waarmaken, omdat we de bloemen bij een kwalitatief goede partij inkopen. Daardoor weten we dat we bloemen hebben, die qua dikte en qua bloei perfect zijn. Daarom kunnen wij de garantie garanderen. Mocht er nou onverhoopt toch wat mis zijn met het boeket, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij voor een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Let op! Bestel je voor 13 uur, dan bezorgen we nog dezelfde dag (maandag tot en met zaterdag).

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2471 reviews.