Goedkoop bloemen bezorgen: waarom je bij Bloemetje Bezorgen terecht kunt

Bloemen, er zijn weinig mensen die er niet van houden. Het laten bezorgen van bloemen is een geweldige manier om iemand te laten zien dat je om die persoon geeft. Het budget kan soms een uitdaging zijn. Bij Bloemetje Bezorgen hebben we daarom een ruim assortiment boeketten in verschillende formaten, zodat je ook goedkoop bloemen kunt laten bezorgen.

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon zomaar: het sturen van bloemen kan iemands dag opfleuren. De kosten van bloemen kunnen echter soms belemmerend zijn, vooral als je een beperkt budget hebt. Een grote zorg, wanneer je goedkoop bloemen laat bezorgen, is of ze vers blijven. Het is waar dat sommige goedkope bloemen misschien niet zo lang meegaan als duurdere soorten, maar dat betekent niet dat alle betaalbare bloemen van slechte kwaliteit zijn. Met de juiste zorg kunnen ook bloemen met een lagere prijs minimaal zeven dagen vers blijven.

Minder duur: seizoensbloemen laten bezorgen

Wat helpt is te kiezen voor bloemen die passen bij het seizoen. Deze soort bloemen zijn meestal minder duur, omdat ze niet geïmporteerd hoeven te worden uit andere landen of in kassen hoeven te worden gekweekt. Bovendien zijn seizoensbloemen vaak verser omdat ze niet gedurende lange periodes zijn opgeslagen. Enkele populaire seizoensbloemen zijn tulpen in het voorjaar, zonnebloemen in de zomer en chrysanten in de herfst.

Een eenvoudig boeketje madeliefjes of anjers kan net zo mooi zijn als een meer uitgebreid arrangement van rozen of lelies. Bovendien is het geven van een bos bloemen, hoe goedkoop ook, een attent gebaar dat zeker gewaardeerd zal worden.

Goedkoop bloemen bezorgen door lokale bloemist

Een andere manier om goedkoop bloemen te laten bezorgen, is door een lokale bloemist te kiezen. Daar zijn wij bij Bloemetje Bezorgen natuurlijk een groot voorstander van. Lokale bloemisten zijn vakmensen. Zij hebben kwaliteit en kunnen voor een scherpe prijs bloemen aanbieden door lagere overheadkosten. Daarom werken we bij Bloemetje Bezorgen samen met lokale bloemisten. Zo weet jij zeker dat je voor een scherpe prijs bloemen kunt laten bezorgen.

Voor 13 uur besteld, zelfde dag in huis

Wanneer je goedkoop bloemen wilt laten bezorgen door een lokale bloemist van Bloemetje Bezorgen, dan kan dit nog dezelfde dag. Bestel dan wel voor 13 uur, dan gaan onze bloemisten nog dezelfde dag voor je aan de slag.

Op deze pagina vind je onze boeketten met varianten tot 25 euro, exclusief verzendkosten.

Altijd bezorgd door een lokale bloemist

BB amstelveen (1)
Amstelveen

Bloemenshop Buitenveldert

Vivaldi (1)
Genemuiden

Bloembinderij Vivaldi

Jan en Anneke van Dijk.

Almere
Almere

Jamie's Bloemstudio

Jamie van der Woude

BB Kampen (1)
Kampen / IJsselmuiden

Kamper Bloemenshop

Neeltje Vermeer en Arieke Hoogendoorn

Bloemen bezorgen Leiden
Leiden

Bloemenkiosk Corazon

Chantal en Peter Bakx

Den Haag
Den Haag

Studio 31

Corry Joris

BB bg (2)
Utrecht

Bloemen bezorgen Tilburg
Tilburg

Bloom! Flowers and More

Anouk Pillot

Eindhoven(1) (1)
Eindhoven

Bouquet Exclusief

Rian van Kemenade

Bloemen Bezorgen Amsterdam
Amsterdam

Lansuplant Waterlandplein

Bianca Westera

Bloemist Enschede
Enschede

Bloemenboetiek Stadsveld

Monique van Delden & Marleen Henke

Bloemen bezorgen
Emmen

Bloem & Zo

Petra Jongman

Amersfoort bb
Amersfoort

Amersflora

Fred Sewalt

De voordelen

Voor elke gelegenheid

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2521 reviews.