Geboorte

Iemand feliciteren met de geboorte van een zoon of dochter? Dat kun je natuurlijk doen met een kaart, maar met bloemen bezorg je iemand pas echt een fijn gevoel. Bloemetje Bezorgen begrijpt dat en heeft de mooiste geboorte boeketten voor je op een rijtje gezet.

Filter op prijs
De voordelen
Bestseller
Bestseller
Zoet_en_subtiel_XL
Zoet & Subtiel
Vanaf: 20,95
Bestseller
Bestseller
Corazon Groot
Corazon
Vanaf: 24,95
Bestseller
Liefdevol_Roze_XL
Liefdevol Roze
Vanaf: 28,95
Bestseller
las-vegas_XL
Las Vegas
Vanaf: 26,95
Bestseller
Sunshine_XL
Sunshine
Vanaf: 19,95
Bestseller
Touch_of_Love_XL
Touch of Love
Vanaf: 23,95
Bestseller
Kleurrijke_Explosie_XL
Kleurrijke Explosie
Vanaf: 23,95
Bestseller
Pure Love
Pure Love
Vanaf: 23,95
Bestseller
Punch of Color
Punch of Color
Vanaf: 25,95
Bestseller
Geelpaars Groot
Geelpaars
Vanaf: 19,95
Bestseller
Pink_Paradise_XL
Pink Paradise
Vanaf: 21,95
Bestseller
Rainbow Groot
Rainbow
Vanaf: 30,95

Vrolijke bloemen voor het kersverse gezin

Wij vinden bloemen bezorgen leuk. Zeker als het voor iets vrolijk is, zoals de geboorte van een kind. Een unieke en bijzondere gebeurtenis. Bij de kersverse ouders is de blijdschap groot en die mogen wij dan vergroten met een mooie bos bloemen. Zeker in deze tijd is het een goed idee om het kersverse gezin te verrassen met een mooie boeket bloemen.

Wij zijn Bloemetje Bezorgen

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen. Het is mijn doel om bloemisten online beter zichtbaar te laten zijn. Dit doe ik via deze website, waarbij ik in meerdere steden samenwerk met lokale bloemisten. Echte vakmensen, die niets liever doen dan mooie boeketten op een creatieve manier samen te stellen.

Wil je ook je bloemen door ons laten bezorgen? We bezorgen in heel Nederland en doen dit via jouw lokale bloemist.

Kwaliteitsproducten

Via deze weg willen wij je vertellen dat onze bloemen kwaliteitsproducten zijn. Waarom? Omdat er scherp wordt ingekocht. Daardoor is er al een kwaliteitscontrole geweest en zijn wij verzekerd van de mooiste bloemen. In ons assortiment hebben we vele bijzondere, mooie en zelfs ontroerende boeketten die prima passen bij een geboorte. Mocht je nou nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen per mail of door te bellen.

Zeven dagen vers garantie

We hebben net al iets verteld over ons inkoopproces. Doordat we op kwaliteit selecteren, kunnen we ook kwaliteit beloven aan jou, onze klant. Daarom hanteren wij een zeven dagen vers garantie. Dat is echt iets waar je ons aan mag houden. Zijn de bloemen niet naar wens, omdat de bloemen al na twee dagen gaan hangen? Neem in dat geval contact met ons op, dan gaan we zoeken naar een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Snel geleverd, zelf bezorgd

Het is lastig te voorspellen wanneer een kindje geboren wordt, want een bevalling kan behoorlijk uitlopen qua tijd. Wil je echter al vandaag nog een boeket in huis halen? Bloemetje Bezorgen zorgt ervoor dat je nog dezelfde dag een bloemetje bij iemand kunt laten bezorgen. Bestel jij voor 13 uur, dan zorgen we ervoor dat de bloemen nog dezelfde dag worden bezorgd (maandag tot en met zaterdag).

Zoals je kunt zien, zijn de kleuren van onze bloemen vrolijk. Geel, oranje, rood of blauw: ze spatten werkelijk van het scherm af. Zie je een mooi boeket bloemen op onze website? Voeg deze dan toe aan je winkelmandje en geef je eventuele extra wensen aan. Dat kan bijvoorbeeld een kaartje met opschrift zijn of een extra feestelijke verpakking, maar ook een specifiek tijdstip van bezorging.

Zit er desondanks geen fijn boeket voor je tussen? We hebben nog diverse andere bloemen in ons complete assortiment.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2521 reviews.