Let op! In de kerstvakantie zijn niet al onze bloemisten alle dagen geopend.

Stijlvol Wit

Stijlvol Wit M

De Bloemetje Bezorgen Beloftes

Stijlvol Wit

De mooiste seizoensbloemen in het wit vind je in Stijlvol Wit. Dit boeket straalt een en al stijl en klasse uit. Met dit boeket kun je echt iemand verrassen. Dit boeket is ook geschikt om gepaste wijze afscheid te nemen van een dierbare.

  • Bijpassende vaas

   9,95 (inc. btw)

   Bij een mooie bos bloemen hoort natuurlijk een bijpassende vaas. Die kun je dan ook bij ons bestellen.

   2699499 op voorraad

 • Formaat: No selection*

  Reset Opties

Heb je voorkeur voor een bezorgtijd? Geef dit aan in de notities op de afrekenpagina. We doen dan ons best om het boeket op die tijd te bezorgen. We kunnen hier echter geen garantie op geven.

De Bloemetje Bezorgen Beloftes

Welke bloemen worden er (onder andere) gebruikt?

 • Roos
 • Eustoma

Let op! De boeketten kunnen afwijken van de afbeelding door seizoensinvloeden, prijzen en/of beschikbaarheid van bloemen. 

Zeven dagen vers garantie

Bloemetje Bezorgen garandeert dat jij blij wordt van dit boeket. Tijdens het selectieproces zijn wij scherp op het inkopen. We letten op zaken als de dikte van de bloem, gewicht en de rijpheid. Daarom hebben wij de zeven dagen vers garantie in het leven geroepen. Dit betekent dat jij in de zeven dagen na aankoop onbezorgd moet kunnen genieten. Is dit niet het geval, dan kun je bij ons terugkomen. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Over Bloemetje Bezorgen

Bloemetje Bezorgen is een verzameling van lokale bloemisten. In vrijwel iedere grote stad zijn wij gevestigd.

Andere populaire boeketten