Bestellen bij Bloemetje Bezorgen: Hoe kies je het beste boeket?

Het bestellen van bloemen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Want er zijn bloemen voor iedere gelegenheid. Als cadeau voor je geliefde, voor een verjaardag of juist als blijk van medeleven bij een overlijden. Maar hoe kies je het beste boeket dat past bij de gelegenheid?

De eerste stap is natuurlijk het bepalen van de gelegenheid. Want het maakt nogal uit waarvoor je bloemen wilt bestellen. De gelegenheid bepaalt de sfeer van het boeket.

Filter op prijs
De voordelen
Bestseller
Bestseller
Veldboeket_Evy_XL
Veldboeket Evy
Vanaf: 22,95
Bestseller
Bestseller
Zoet_en_subtiel_XL
Zoet & Subtiel
Vanaf: 20,95
Bestseller
Bestseller
veldboeket-Merel_XL
Veldboeket Merel
Vanaf: 21,50
Bestseller
Bestseller
Kangoeroe Jack XL
Kangoeroe Jack
Vanaf: 24,95
Bestseller
Zonnestraal
Zonnestraal
Vanaf: 21,95
Bestseller
Veldboeket Claudia Groot
Veldboeket Claudia
Vanaf: 18,95
Bestseller
Bestseller
Corazon Groot
Corazon
Vanaf: 24,95
Bestseller
Plukgeluk Groot
Plukgeluk
Vanaf: 27,95
Bestseller
Liefdevol_Roze_XL
Liefdevol Roze
Vanaf: 28,95
Bestseller
las-vegas_XL
Las Vegas
Vanaf: 26,95
Bestseller
Elegant_paars_XL
Elegant Paars
Vanaf: 26,95
Bestseller
rode rozen 30
Rode Rozen
Vanaf: 35,00

Rouwboeket

Rouwboeketten zijn bedoeld om troost te bieden aan de nabestaanden van een overledene. Ze worden vaak samengesteld met witte of pastelkleurige bloemen, zoals chrysanten, lelies, anjers en rozen. De bloemen moeten een gevoel van rust en sereniteit uitstralen. Een rouwboeket wordt speciaal samengesteld door onze lokale bloemist. Hiervoor worden verse bloemen gebruikt, zodat het echt een passend eerbetoon wordt.

Trouwboeket

Trouwboeketten zijn een symbool van liefde en geluk. Ze worden vaak samengesteld met bloemen die passen bij de bruid en de gelegenheid. Populaire bloemen voor trouwboeketten zijn rozen, orchideeën, lelies en calla’s.

Bij bruiloften worden vaak corsages gedragen. Dit zijn kleine boeketten die worden gedragen door de bruidegom, de bruidsmeisjes en de ouders van het bruidspaar. Vaak zijn ze gemaakt van dezelfde bloemen als het trouwboeket, maar dan in een kleinere uitvoering.

Valentijnsboeket

Een Valentijnsboeket is een romantisch cadeau voor je geliefde. Ze worden vaak samengesteld met bloemen die liefde en passie uitstralen. Populaire bloemen voor Valentijnsboeketten zijn rozen, orchideeën, anjers en tulpen. We hebben de mooiste liefdevolle boeketten voor je samengesteld.

Felicitatieboeket

Felicitatieboeketten zijn een mooi cadeau voor een verjaardag, jubileum of andere gelegenheid. Ze worden vaak samengesteld met bloemen die passen bij de gelegenheid en de ontvanger. Populaire bloemen voor felicitatieboeketten zijn rozen, lelies, anjers en gerbera’s.

Luxe boeket

Een luxe boeket is een prachtig cadeau voor een speciale gelegenheid, zoals een jubileum. De boeketten zijn samengesteld met exclusieve bloemen. Populaire bloemen voor dergelijke luxe boeketten zijn rozen en orchideeën.

Kosten voor het versturen van boeketten: zo werkt Bloemetje Bezorgen

Een vers boeket bestellen: Bij Bloemetje Bezorgen ben je aan het juiste adres als je dit wilt laten bezorgen door een lokale bloemist. Maar hoe werkt het nou precies en waar betaal je precies voor? Dat leggen we hieronder uit.
We vinden het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn. Je betaalt in eerste instantie de prijs van onze boeketten. Vanaf 18,95 verkopen wij al boeketten. De groottes kunnen variëren en zijn afhankelijk van de inkoopprijzen van onze bloemen. In sommige tijden van het jaar kunnen bloemen heel duur zijn – denk aan Valentijnsdag – omdat er dan veel vraag is naar boeketten. In andere tijden van het jaar, bijvoorbeeld de zomer, is de vraag een stuk minder groot. Het is dan voor onze lokale bloemisten goedkoper om bloemen in te kopen.
Bovenop het boeketbedrag komt nog de prijs van een vaas, als je die wenst bij te bestellen. Die zijn er al vanaf 12,95. Bij rouwwerk kun je kiezen voor speciale rouwkaarten of rouwlinten. Deze bedragen komen bovenop de prijs die je voor het boeket betaalt. Dit staat duidelijk aangegeven als je bestelt.

Bezorgkosten voor boeketten bezorgen

Wanneer de boeketten klaar zijn, moeten ze nog bezorgd worden. Wij werken met lokale bloemisten, die op hun beurt zelf voor de bezorging zorgen. Dit kan door bijvoorbeeld eigen bezorgers in te zetten of een koeriersdienst. Dit is per bloemist verschillend. Wat wel bij iedereen hetzelfde is: we werken niet met track & tracecodes. Met deze codes van partijen als PostNL en DHL heb je inzicht wanneer een boeket ongeveer besteld gaat worden. Wij werken niet met deze partijen, dus kunnen we dit inzicht niet geven.

Bezorgen van boeketten is bij Bloemetje Bezorgen niet gratis. In principe zijn die bezorgkosten 5,95. In sommige gebieden in Nederland zijn de bezorgkosten hoger (6,95, 7,50, 7,95, 8,95 of 9,95), omdat de bloemist in dat geval extra kosten moet maken om op die postcode te bezorgen. We vragen hiervoor je begrip. In alle gevallen staan ook de bezorgkosten duidelijk aangegeven, voordat je de bestelling hebt afgerond.

Heb je nog vragen over de prijzen van Bloemetje Bezorgen? We staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Boeketten bestellen bij je lokale bloemist

Het bestellen an sich is bij Bloemetje Bezorgen geen moeilijke opgave. Wanneer je het boeket naar keuze hebt gevonden, kun je eenvoudig aangeven welk formaat je zou willen hebben: klein, middel of groot. Ook kun je, door op ja of nee te klikken, aangeven of je een kaartje zou willen bijbestellen (en welke tekst daar op mag komen). Voeg eventueel een bijpassende vaas toe en doorloop het betaalproces en je hebt een prachtig boeket besteld.

Weet dat wanneer je bij Bloemetje Bezorgen een boeket bestelt, je dit doet bij je lokale bloemist. Wij werken met een lokale bloemist per stad samen, zodat je weet waar de bloemen vandaan komen. Je kunt ons zien als de hoeders van de winkelstraat, want wij vinden het belangrijk dat je naast de lokale bakker en slager ook de lokale bloemist kunt vinden. Door via ons te bestellen, draag jij daar aan bij.
Bestel direct bij jouw lokale bloemist in Zwolle, bloemist in Amsterdam, bloemist in Rotterdam en bloemist in Den Haag nu je weet wat je wilt.

De waardering van bloemetjebezorgen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 2481 reviews.